Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Back to December.
· LATE NIGHT
· Funny business
· the earth is round....and you're not invited
· Why oh why?
· Kisah Kurang Duit
· Kisah Blog
· How to Survive Long Distance Relationship
· Stress
· Oh My Chocolatey Girlfriends


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Random musings
Thursday, December 12, 2013 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
of anything. 








nak cerita, kepala tengah pening nak settlekan akaun company.
alhamdulillah, siap jugak akhirnya.
lepas satu, satu (-_-") lol
uncle why you do dis to meh? ;_;



tapi semangat patah semalam,
sebab kena tegur
salah sendiri, tapi kecik hati
haha
tapi dah okay dah, after talking to a dear friend :)


action packed December ahead
sangat lah busy memenuhi undangan perkahwinan
tunang
dan lain-lain
lepas tu still getting invitation for another events and what not
duit pun mengalir macam air
;_;
hahahahaha


nak update blog pun rasa berat je
sebab leceh nak on laptop and what not
hehe
kalau nak stay up selalu pun tak boleh
dah makin tua, jadi tak boleh stay up lama-lama lol
hari tu format handphone, sedih gak lah
tapi happy sebab handphone dah tak lagged macam dulu
woohoo!


been wanting to work on my new project
alhamdulillah dapat feedback dari Karangkraf so far :)
anxiously waiting for the reply
harap-harap semua berjalan dengan lancar
amin amin amin :)


been contemplating these days
mudah sangat khayal
mengelamun
pasal masa depan
haha
banyak plan untuk 2014, inshaAllah harap dipermudahkan
:)


taktau nak blog apa dah these days
idea pun tak berapa nak kreatif -.-
haha takpe,
you can actually update yourself at: http://dayre.com/atikasikun
kat instagram dah jarang post gambar
sebab right now execute plan untuk healthy diet
six small meals a day
3 liters of water a day
tak lupa jugak untuk apply lip scrubs homemade, thanks to Bella


HEHE :D


lepas ni, banyaklah routine kena buat haha
tak boleh malas dah
fitness goal for 2014:
1) reduce 9% body fat percentage
2) increase 10% total body water percentage
amin :)


right now pun dah start eat healthy
banyak minum air
makan buah-buahan
makan sayur
seksa jugak, tapi dah okay dah
:)




hoping all of you are having a great month so far :) 




To improve is to change; to be perfect is to change often - Winston Churchill









till we meet again x