Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOOD REVIEW: KULCATS BARRIO
· BUSINESS
· work and Michael Kors
· Al-Kisah
· Bloom wherever you're planted.
· RINDU
· KAWAN
· Work
· Rather not
· Post-Happiness


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

blog traffic
Friday, February 28, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
started blogging in 2008.
jadi hari ni baru tergerak hati nak post pasal blog traffic. 
ihiks!


memula tengok blog value here ;


blog aku berharga 3.20USD , bermakna hanya 10.51MYR. 


ahahahaha boleh laaaaa beli topup seminggu :P 


Lepas tu aku tengok kat sini, banyak la jugak orang tengok aku dari google. ehehehe. tak banyak mana pun lah kan. ahaha 



this one I am really curious about. the keywords you guys entered sangat la pelik -_- why is hibri and naqib and maton is in the keywords search???? 



jadinya blog aku dah tak banyak viewer macam dulu. sebab orang pun dah ramai yang tak berblogging, sama mcm aku la. sebulan 4 , 5 blog posts je. sedihhh. haha 

nak merajinkan diri taktau bila dah. hehe. 





so, yang ni my audience stats as of 25 February 2014.

ada a few readers that are outside Malaysia :) whether it is accidental, or you were looking for my blog? haha thank you anyways. appreciate it :D

and of course PageView by which browsers.

.
.
.
.

INTERNET EXPLORER?? WEHHHH ZAMAN BILA NI WEHHHH? hahahaha


terkejut japppp.


Pageview by OS okay lagikkkk.

(stress tetiba hahahahaha)




.
.
.
.
.


Tapi alhamdulillah, page view last month is still in hundreds. aku tak ingat la pulak pageview aku paling tinggi.

tapi kalau alpha bloggers, per day blog traffic mereka are in thousands.

(envious)

u____u






sekian sahaja bebelan aku hari ni.
next time aku update pepanjang lagi ek.



Muah!