Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· work and Michael Kors
· Al-Kisah
· Bloom wherever you're planted.
· RINDU
· KAWAN
· Work
· Rather not
· Post-Happiness
· Saving up
· Grateful


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

BUSINESS
Monday, February 24, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
ingat senang ke nak berbisnes?
susah oo
aku pun yang baru berjinak-jinak ni pun terkapai-kapai lagi
ahahaha
setakat ni takdek benda buat sendiri
semua amek kat orang
best
takdek modal
cuma modal masa jek
hahahaha

alhamdulillah
nak cerita peel orang berbisnes
especially kat instagram
aku perasan gak
semak -______-
haha
macam takdek etika
ye memang la boleh komen, tapi sila jangan abuse
-_____-
aku pun naik stress


aku ni relax je
aku follow si nelly berbisnes
upload gambar, tulis description
siap!
ahaha
tak payah la nak tag sesapa
kalau nak beli, boleh whatsapp/text kan


setakat ni masih lagi risau
takut orang tak selesa kan
aku asyik post gambar je
tp alhamdulillah okay je
ahaha
harap bersabar
page bisnes aku pun lama tak update
mungkin akan diupdate nanti

thank you boss bagi internet freedom
ehehehe


kerja semua alhamdulillah dah siap
tinggal nak filing jek



from bags to watches to accesories
to shirts to sunnies to muchies
to services
i think I am almost there
I am ALL lol
do not hesitate to contact me okay? ;)


so far
profit pun okay
tak sangka boleh berjaya
hahahahaha


seronok berbisnes
tapi aku buat pun sekadar suka-sukaua
bukanlah all out
hehe
nak menabung untuk masa depan la katakannn
haha


cakap pasal bisNES teringat fitNES
sekarang ni dilemma
nak masuk gym kat tempat lama
atau a few other gyms?
aku ada jumpa kat shah alam
two actually
harga boleh tahan
yang penting ada zumba kan
tapiiiii orang takdok pitihhhh
less money yaw
hahaha


so sekarang aku buat workout sendiri dengan Nyah kat rumah
(dalam mimpi pun banyak)
ahaha
yang penting aku nak sihat walafiat
inshaAllah




okay, enough coretan untuk hari ni. Bye!