Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· BUSINESS
· work and Michael Kors
· Al-Kisah
· Bloom wherever you're planted.
· RINDU
· KAWAN
· Work
· Rather not
· Post-Happiness
· Saving up


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

FOOD REVIEW: KULCATS BARRIO
Monday, February 24, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Food review! :D


Jadinya aku dah lama tak buat food review ni. so marilah kita buat food review kali ini iaitu at KULCATS BARRIO.

Dah lama sebenarnya nak pegi Kulcats ni sebabkan pengaruh Nabila Huda the very talented actress selalu lepak kat situ. Amira dah sebulan lebih buat whatsapp harassment tanya bila nak bawak dia pegi Kulcats. hahahahaha. so semalam kita pegi la Kulcats. Masuk-masuk memang amatlah meletops ye decorations nye. Bak kata Lala memang hipsters. Haha. Lama jugak kena tunggu sebab saiz kedai tak berapa nak mengizinkan untuk huge crowd, so....dinasihatkan untuk korang buat reservation dulu before korang datang ;)



suasana dalam restaurant. dekat 10 minit jugak menunggu. tapi nasib baik their staffs are friendly walaupun semua busy ya ampun. customer bertali arus masuk. lepas dapat meja, kitaorang order pulak. Menu dia sangatlah menarik. Drinks are mostly RM10, cuma satu dua je RM2 or RM3 more. DAN makanan pun dalam range RM28 ke bawah. and the best part is; KULCATS tak kenakan tax! :D aku rasa makanan dia berbaloi with the price and time waiting la kot haha 

sempat amek gambar makanan aku je. sebab masing-masing dah lapar. lol 



My order;
Chicken Parmigiana : RM25
Drink: Rise & Shine : RM10


sebelum makan tu bersepah gambar yang diambil. sampai handphone Amira almost drained. HAHAHAHA. handphone aku pun sama jugak. Handphone Lala abes sikit je. lepas tu excited guna fisheye lens yang aku purchase hari tu dekat SBU. eheh! :D 


Masa makan rasa agak laju sebab semua macam sangat sedap. EH, bukan MACAM tapi MEMANG. alhamdulillah kitorang memang kenyang. malam semalam skip dinner sebab still kenyang. haha. macam tu penangan dia. 


dan kalau keluar makan kat tempat baru mestilah get hold of the dessert kan. at least one. dan as Lala's recommendation, we tried the famous chocolate pudding. dan rasanya asdfghjkl heaven in my mouth ;___;  sedap sangat!! :) rasa nak order lagi satu but then we decided to skip. Besar okay chocolate pudding ni. ilusi jek saiz dia dalam gambar sebab memang besar saiz dia! (apa yang aku merepek ni?) yang penting saiz dia memang sangat besar NOKTAH. 


chocolate pudding: RM10 


tengah makan dessert, tetiba perasan Nabila Huda masuk. Aku macam "OHMY, NABILA HUDA! MUST TAKE PICTURE!" dalam hati. jadinya lepas bayar, aku pegi la approach dia. Sorry that I disturbed you :c rasa agak bersalah jugak but heeee! i got a photo together! :P  



pretty Nabila Huda ♥ ! :) 



Alhamdulillah trip to Kulcats was very much entertaining :D food is good, ambiance is good and of course couldn't have it any better than being with great companion, Amira and Lala :D Thanks girls! :) 






so if you guys want to check them out, 
please do so! :D 

KULCATS BARRIO
35 Lorong Rahim Kajai 9, Taman Tun Dr Ismail, 60000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur


03-7733 3420

12:00 – 11:00 pm
Instagram: http://instagram.com/kulcats





:D










Labels: , , , ,