Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Work
· Rather not
· Post-Happiness
· Saving up
· Grateful
· Entah
· New Year Resolution(s)
· Braces and whatnot
· Bits and pieces of 2013 / New Year in all the glit...
· Life of A Jetsetter


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

KAWAN
Wednesday, February 12, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
"seronok tak banyak kawan?"





At the age of 22, I should really start defining the meaning of FRIENDS.
because I've realized some 'friends' are just not worth my time anymore.
Memang lah aku ni jenis friendly,
tapi makin lama makin penat.
Haha. Seronok memang seronok,
pegi mana-mana mesti jumpa orang yang aku kenal.
thank you for acknowledging my existence! :p
macam retis jap lol
tapi aku rasa sekarang dah okay kot
couldn't care less on people's perception anymore
makin lantang bersuara kat fb
kat fb je la kan hahahaha


sebabnya aku rasa kalau la betul 'kawan'
mestilah ada give and take kan?
ke...aku sorang je?
huahuahua


tapi alhamdulillah
setakat ni ada je a few yang aku dah penat try nak approach
jadinya aku biar je dia kat situ
ahahaha
nak dijadikan cerita
aku ni gigih la create semua group bagai
kebanyakan group kat whatsapp aku yang create
group budak sekolah rendah, sekolah menengah, kolej, fitness first, bisnes
memacam lagi la
alhamdulillah so far so good :))


nonetheless,
sekarang ni aku rasa senang je
orang yang tak jaga perasaan aku,
rasanya aku pun tak payah jaga perasaan diorang kot
facebook dan lain lain pun ala-ala je gitu sekarang
stok beg belum ada
jadi aku post gambar jam je la ye
TRT pun dah slow sekarang
jadi aku pun makin malas haha
inshaAllah business akan lebih kencang di kemudian hari haha


nak moody sentiasa pun bosan gak
happy go lucky sentiasa pun orang tak puas hati
apa kau nak ha?
penampaq nak?
wahhh garangnya haha


okay, tak kelakar.


konklusinya,
aku sebenarnya kecik ati tapi kecik ati simpan dalam ati je la
nanti orang kata aku annoying pulak
selagi boleh tahan, aku tahan
aminnnnnn
aku kalau kecik ati selalunya tak cakap dgn orang
haih
tak biasa emo emo cenggini hahaha


I'll be better. inshaAllah :)


sekarang blog dah tak fofular
tapi aku rasa nak biar cenggitu je
jadi aku update lah sekali sekala



kalau rindu, tunggu update lenkali haha