Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· KAWAN
· Work
· Rather not
· Post-Happiness
· Saving up
· Grateful
· Entah
· New Year Resolution(s)
· Braces and whatnot
· Bits and pieces of 2013 / New Year in all the glit...


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

RINDU
Thursday, February 13, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
gitu ayat.


sebenarnya bosan jugak keje sensorang, gelak sensorang, makan sensorang, masuk office sensorang. hahaha
lepas tu kengkadang mati kutu nak buat apa kalau keje dah siap. ahahahahaha..jadi hari ni aku just nak cakap aku rindu. aku rindu kawan-kawan aku...paling rindu haruslah budak-budak kelas time diploma. My girrrrrrrrrrls auw. hahahaha. rindu nak membebel bila lecturer lambat masuk. Pastuh gaduh pasal assignment dengan group assignments (agak normal untuk student ye) ...pastuh lepak keluar lepas kelas kalau takdek keje..masa sem 1 ingat lagi..punya la menyampah dengan si Nelly, sebab rambut karat beliau..hahaha lepas tu bila dah kenal baru tau yang dia tu perangai memang gangster sikit, sama lah macam Zaty gak..ahahaha lepas tu kitaorang jadi rapat sebab satu group untuk kelas BEL iaitu kelas English.

dua tahun setengah kenal hati budi memasing. cewah. alhamdulillah sampai sekarang kitaorang rapat walaupun dah setahun lebih tak jumpa :') kalau ada masa boleh je jumpa hehe :D seronok sangat dapat kenal diorang dari start diploma sampai lah sekarang. ada lah kekurangan memasing, tapi kita tolerate juga :) 


dalam kelas kitaorang ada sorang student ada kanser. masa zaman diploma dulu selalu dia kena pegi chemo treatment. but she is strong. she is very strong. mula-mula takdek la teruk, tapi makin lama dia kata tak boleh tahan. even graduation day kat uitm pun dia tak dapat pegi :c inshaAllah hujung bulan ni nak pegi jenguk dia dengan kengkawan yang lain. dan aku harap sangat takdek la sesapa sebak masa lawat dia tu. huhuhu :') Hari-hari aku doa supaya kawan kitaorang sihat macam dulu. Aminnnnnn :) 


aku harap the friendship that we built over the years akan bertahan sampai lah bila-bila. and if you are reading this, know that I will and forever be missing you guys. 



.......except if you guys decide to move next door lol