Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Al-Kisah
· Bloom wherever you're planted.
· RINDU
· KAWAN
· Work
· Rather not
· Post-Happiness
· Saving up
· Grateful
· Entah


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

work and Michael Kors
Thursday, February 20, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

rindu tak? hewhew 




work is fine.
makin banyak pulak.
tapi aku okay je, sebab itu dah memang tugas aku.
happy tak payah cerita
alhamdulillah, tak stress mana
stress kalau aku buat salah la kan HAHAHAHAHA
cuak okay
bos baik gila kau tak cuak ke kalau buat salah?
hehe
sorry boss
paling best ade internet freedom kat office
muehehehe
tapi haruslah siapkan dulu semua kerja kan
aku dah lah tak suka kelam kabut ni
kalau boleh semua documents tip top
hehe
lepas tu account pun sama
hehe
tak nak tragedi accounting berulang lagi
kesian aku dan yang lain
-_-"


sekarang ni aku makin rajin makan luar
makan dgn kengkawan
atau tetiba selera membuak nak makan kfc etc
pun boleh gak pegi jugak kan
hahahaha
masuk sama lah
kali ni kalau boleh kena lah masuk awal
8:30 pagi tepat
sekarang aku tak boleh bangun awal
T_T
taktau kenapa
aaaaaaaaaaa tulun tulun hahaha

(updated)
alhamdulillah dah boleh bangun awal
mindset siapkan awal-awal
hehehe


lepas tu sekarang dah start berjinak-jinak dengan online shop here
all imitation handbags, shirt, perfume (high quality grade) etc
selling other stuffs as well as in insurance, printing services etc
banyak betul selling items nye hahaha
the law said it is legal because I TOLD YOU it is imitation and not stated otherwise :)
yang penting aku dah terdelete group aku ye
stress betul
-_________-
hilang semua infomation
kau rasa?
alhamdulillah so far so good
kalau siapa yang berminat boleh la beli
hehe
harga kasih sayang pun boleh bagi
hihi


antara beg yang ade. heehee :B



Aku macam dah jatuh cinta dgn bag Michael Kors and LV
cantik sgt
and Chanel gak
T____T
menggugat tau
hari tu pegi usha designs kat Uptown Shah Alam
ada satu tu sangat la letop
tapi ongkos tarak
terpaksa tahan nafsu
hahaha

yelah
ramai membebel tgk aku pakai ala-ala je
tak macam seorang wanita pun
tu yg 'akan ku beli nanti'
nak beli kasut, tudung, dan beg for now
hihi



dah lama rasanya tak menulis
nak cuba publish article this year
at least once
so nanti akan usha emails to editors ye
weehuu :3
in future senang la kan hehe
mana tau ada rezeki jadi part-time columnist ke
wau :3
hehe



okay, sekian bebelan aku hari ni. nanti aku update lagi kalau sempat ek. haha!



chiao! :D