Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Pergi.
· FOOD REVIEW: FULLHOUSE -- ESPRESSO LAB SETIA CITY ...
· Alhamdulillah.
· ANTI.
· blog traffic
· FOOD REVIEW: KULCATS BARRIO
· BUSINESS
· work and Michael Kors
· Al-Kisah
· Bloom wherever you're planted.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Bisnes.
Thursday, March 20, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Assalamualaikum dan selamat pagi semua.


Seperti yang dijanjikan, i akan makin rajin post kat blog ni. tak nak blog ni sedu je kan. hahahaha. as most of you guys might know, sekarang i am doing sort of small businesses online. through instagram and fb...seronok pun seronok..alhamdulillah, ada jugak request untuk beli and so on...and inshaAllah awal bulan April akan launch lagi satu produk makanan iaitu Nutella. Eheh :D imitation bags pun still ade. On Monday baru je add up new products, which is Pandora Charm bracelets :D inshaAllah semoga okay so far...hahahaha...lately ni balik rumah mesti penat...then kena mandi terus...kalau tak nanti habis aku mengamuk -_________- kesian semua kena sembur...hehe...maapkan daku...


sekarang dekat ofis still okay...job makin banyak, so kena tangkas update semua benda...kengkadang stress gak sebab bila information tak cukup, terpaksa jadi pending ._. jadinya aku pun update la mana yang patut kan..cakap pasal ni lagi kan, aku pun ada buat bisnes rempeyek gak hehe :D



The prices are as follow;

Available in: 
-kacang tanah
-kacang hijau
-kacang dhal
-ikan bilis
-- OR any of the combinations/custom made orders! 

-RM12 (COD at selected areas)
-RM18 (SM) / RM20 (SS) -- postage included! 

**WhatsApp 0176309830 to purchase! 




AND....

BEST SELLING CADBURY IN JAR :D 

the prices are as follow:

RM7 - original cadbury
RM8 - original cadbury with oreo crumbles

**COD at certain areas
**postage: +RM6 (advisable to purchase 3 boxes or more)

Whatsapp 0176309830 to purchase! 



The other items you guys can check out my insta shop here :D 


Alhamdulillah so far bisnes pun okay. selalu ingat diri, 'jangan cantas rezeki orang lain. tak baik' . aku pun dapat banyak pertolongan dari kawan-kawan aku, my babe Nelly and semua yang banyak tolong. for now, aku amek banyak dropshipping from agents, so it is a lot of work jugak sebenarnya. considering everytime stock baru datang, kena update cecepat takut stock tak fresh. hahahaha. amboih mcm live stocks la pulak kan. hahaha 


tapi bisnes pun ada dugaan dia gak. ada customers yang tanya banyak-banyak, then at the end, tak jadi pun amek ._. punah harapan haha takpe. bersangka baik. mungkin diorang urgent nak guna duit kan? hehe. 



Itu saja la kot celoteh hari ni. Nanti ada cerita lagi kita sambung k. Hihi! 


Labels: , ,