Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Another Monday.
· Top 10 favourite series of all time
· Trying.
· Tyta.
· Golden Duck.
· Stress.
· Responsibility and dot dot dot
· Busy -- with girlfriends
· Bisnes.
· Pergi.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Finally
Friday, April 18, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Finally aku dapat kekuatan.
Dapat kekuatan nak start a fresher new life.
Starting with deleting unnecessary people on my Facebook.
Friend request yang aku send sejak zaman tok kaduk ke si polan-polan yang lain,
aku cancel jugak.
Satu langkah yang besar untuk aku
considering aku adalah orang yang sangat suka buat kawan baru (dulu)
hahahaha
not anymore
aku dah jadi a bit introvet
aku nak private life aku lebih relaks dari dulu
plus aku sebenarnya kurang masa
hahahaha


then aku pun akan start deleting photos on my Facebook jugak
zaman-zaman tok kaduk
mana my friends yang dah dijemput Illahi
akan finally padam jugak
and yang dah berhijrah
akan termasuk sekali

sebabnya aku dah penat
layan kerenah manusia yang kengkadang ni ntah pape ntah
-___________-
daripada aku stress
baik aku nyahkan dari facebook aku kan
aku rasa jelek
tengok orang biadab on Facebook
my kind of biadab
sibuk maki-maki orang
macam diri tu kengkonon sempurnaaaa
haha
sorry ter-emo jap

aku pun sekarang dah tak buat keje gila macam dulu
*ehem*
sekarang lebih kepada penumpuan jasmani dah rohani gitu
minum 3 liter air masak sehari
eating before 8pm
lepas 8pm tu kengkadang jadi driver je
teman mak and kaknyah makan


aku perasan
lately aku punya cara penulisan kelam kabut
format pun kelam kabut
ah ghasak
hahahahaha
secara social media platforms segala malas nak attend
takleh ghairah macam dulu
bisa-bisa aja bu
nanti orang annoying akan start bersuara
aku cakap apa semua dia bekeng
sabo la wehhh
(eh sejak bila aku pandai cakap pantai timur ni? LOLOLOLOL)
betul ke penggunaan perkataan 'bekeng' tu?
suka hati kau ek

twitter pun sekali sekala
malas la nak sibuk-sibuk hal orang
buat hal sendiri
dah dpt result baru tunjuk kan
hahahaha
sebenarnya aku ni tertanya-tanya
aku banyak baju, shawl segala
tapi taktau nak jual ke mana
or derma
mak dah siap packing baju segala
amboiii
thanks mak!! :D


perhaps akan engage
dengan shera my junior
untuk tolong jualkan
pre-loved shawls ni
hehe
jimat tenaga
shera oh shera

baru-baru ni jugak dah makin rajin
untuk belek-belek fb shop
instagram shop
untuk sekadar cuci mata
hahahaha
kalau berkenan set dalam otak
kot-kot kalau ada rezeki
boleh la kita beli kan?
he he he he
banyak oooo
rambang mata aku
haha


okay la. aku stop sampai sini
kang aku rajin. aku update semula



babai.