Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Mini goals 2014
· summertime
· Finally
· Another Monday.
· Top 10 favourite series of all time
· Trying.
· Tyta.
· Golden Duck.
· Stress.
· Responsibility and dot dot dot


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Revived.
Thursday, April 24, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Lepas baca blog Alia, terus semangat nak blogging secara care free balik.


hahahaha...banyak jugak points dia yang aku dapat.. *ahem*


i mean, blogging should be about sharing your stories right? and not to be dictate on how you should write it. memandangkan aku ni blog picisian sahaja, I've decided that I should be blogging macam yang aku nak.

so far memandangkan takdek kamera compact lagi, I'll just use my phone to snap the moments, then kalau rajin akan upload on the spot. kalau tak rajin, kena tunggu weekend baru upload. hahaha. anyways, yesterday I went out with Maddy :) kawan susah senang masa diploma. we were housemates back in sem 1 and then she moved out in sem 2. but we still keep in touch, even lepas habis belajar pun still contact lagi.

it was an evening to remember. we did our usual catch ups, makan-makan then berjalan-jalan. Maddy got her own GoPro, so she suggested me to buy one soon...inshaAllah Maddy :p Photos are still in my phone, so I'll do a photo blog soonest ;)

Lately I've realized that rather than having so many friends, I'd better stick to those who made me better. jenis yang tak bagi snide comments, perli memanjang and doesn't believe my capabilities of doing things. and ada pulak jenis kawan yang nak ikut kepala dia je -_______- tolerate can? baik tak payah tanya pendapat aku kalau macam tu zzzzzz

syukur jugak dapat rajin with the people yang aku tak pernah jangka akan rapat giler sekarang, macam Fadh. dia rajin whatsapp aku dan aku lagi bertambah rajin nak whatsapp dia. hehe. banyak share fitness tips dengan aku gak...heee thanks Fadh :D and 'Amira and Lala :) rajin layan kepala gila-gila aku ni nak lepak memana kan hehe

maaf sekali lagi sebab takdek gambar.

sebab kemalasan aku nak transfer gambar dalam phone sgt ma---


OH WAIT!


I have a friggin' dropbox account! aaaaa macam mana boleh lupa?? -_________- lol okay, akan buat next post lepak with Maddy terus lepas ni hahahahahaha :B

belum siap draft articles yang aku sepatutnya tolong Kaknyah buat. so hari ni nak siapkan jugak. Lunch nanti nak pegi JJ beli sugar paper untuk buat paperbag utk birthday Alvin and possibly a chio birthday card jugak...

gigih jugak aku rupanya :p


Alvin's birthday this time is all custom made present. if you want to know what it is, then you'll have to wait for its birthday post la hehe




Thank you Alia again sebab menimbulkan balik niat ku in creative writings. hihihihi






ok babai.