Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Finally
· Another Monday.
· Top 10 favourite series of all time
· Trying.
· Tyta.
· Golden Duck.
· Stress.
· Responsibility and dot dot dot
· Busy -- with girlfriends
· Bisnes.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

summertime
Sunday, April 20, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
camera LUMIX yang Yusof belikan dah hilang.
aiyooo. stress boleh?
-___-
satu hari mencari, tak jumpa-jumpa
pastuh mintak tlg mak
sebab mak ada tangan magic
jadinya inshaAllah akan jumpa
mak siap cakap 'kau tu cari dengan mata and telinga, bukan dengan tangan'
macam mana tu mak? T_T
harap-harap la jumpa balik


sebab May
nak jadi food blogger secara serious
hahahaha
'secara serious'
no la
sebenarnya nak cuba more new cafes
so yeah
more on the lists sebenarnya
hihihihi


esok hari baru
almost end of month
phew
banyak benda yang kelam kabut
hahaha
tapi alhamdulillah
all is well
kawan-kawan pun aku seronok keluar
hari tu keluar dengan Yana
dia mid sem break
and baru balik dari Qatar before
Ohmaii
we had so much fun! :D
and Lala bagi aku baju yang sangat best
dress
lepas ni nak beli dress panjang
hahaha
buat aku nampak tinggi sikit


esok jugak inshaAllah
nak hantar email
dekat media
hopefully articles akan dipublish soon


i miss writing
--good articles
amazing stories (as people put it)
hihihi
nanti nak hantar zine dekat puan radziah
had so much fun catching up with her
yesterday i went to my alma mater
jumpa puan hasiah and the gang
sembang-sembang
the girls had their anugerah kecemerlangan akademik
congrats girls! :D

lepas tu nampak flasher
wtf?
scary shit can?
-_-
ugh
kalau aku nampak flasher tu la
haruslah direjam
hahahahaha
atau jerit, 'keciknya weh!'
bahahahaha


banyak cerita
and aku selesa blogging macam ni
janji, more photos lepas ni
hihihihi
epidemic selfie dah kurang dalam diri
so sangat la malas
hahahaha
and wait till i change my phone heee


ada new mini goals
penambahan lagi satu
haaa
itu aku cerita in the next blog post
wokay?
hehehe




and also
strict diet dah mula
takdek la strict mana
because i still need my carbs
--nasi
and perbanyakan minum air (3 liters on daily basis)
macam aku cakap sebelum ni
hehehe
then consume buah pulak
mak suggest makan mangga je
haha
then fadh pun brainstorm sekali untuk new body weight workout
thanks loveeee :)


sebenarnya aku first time
nak blogging pasal politik
tapi last minute --
aku delete
hahaha
takut
people's perception
so, abaikan
hahaha


makin galak online kat instagram
hahaha
TRT pun ada sale
sikit-sikit je
hehe
tapi alhamdulillah jugak
hopefully more sales in the future :D


if nak jenguk-jenguk instagram, feel free to drop by here : @theretailtheraphist 





so far selling items as a dropshipper
selling foods --
peyek and such
so yeah :)
thank you in advance!






nak siapkan diri untuk esok.
see you soonest!




babaaaaaaaaaaai xx