Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Messy Messy Part 1
· DECIDING
· Revived.
· Mini goals 2014
· summertime
· Finally
· Another Monday.
· Top 10 favourite series of all time
· Trying.
· Tyta.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Messy Messy Part 2
Friday, May 9, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAHAHAHAHAHA, ini dah lama dalam draft.


baru ingat nak post lol


So, hari Sabtu lepas, I have to babysit the triplets. penat jugak tapi best. Getting to know their routines and what not. Because my last brother is already 15 years old and I am already having nephews and nieces ._. lol so rasa best, sebab dah lama tak handal baby. ahahahaha.

they are 4 and 5 years old by the way. sebab their mum whom I called Cik Yah is attending her driving school ceramah. so I was in-charged of entertaining them. gave them toys to play with and then around noon, diorang pun tido. nasib baik lah cuaca tak teruk sgt. tak panas sgt.


diorang pun tido dengan lena. hehehehehehe :D


hari ahad pulak i went to Zaid's wedding in Sungai Pinang. Fetched 'Amira and Syafiqah and headed there. who is Zaid? he is actually one of my primary school mates. sekolah agama. aku takdek la rapat mana dengan budak sekolah agama, all because i never fit into the crowd. sampai sekarang rasa awkward. things happened during primary school that i wish will not repeat back. so yeah. aku rasa tak penting. sebab aku pun tak pernah jadi orang penting dalam hidup diorang lulz

but yeah, Zaid was nice enough to pass the message to 'Amira. maybe dia pun tak berapa ingat dekat aku. hahahaha. yang penting, makanan sedap gila okay. semua lauk kampung. ehehehehe. rezeki datang awal, dapat la merasa semua makanan kat situ. hehehehe.


hari tu panas giler. peluh takyah cerita la kan. what the heck, i was sweating like mad -_- lepas tu i am already planning nak balik, then semua suruh tunggu nak tangkap gambar dengan pengantin. weh! panas sangat! -_- sementara tunggu pengantin yang lama gila makan beradab, kitaorang pun tangkap la gambar. selfie memanjang. hahahahaha. rasa annoyed sangat ok, orang push bagai. ergh. tapi sebab kawan, layankan aje. lepas amek gambar, terus drive balik and hantar Syafiqah pegi kerja kat Centerpoint Klang.


'Amira and I love planning last minute. so lepas tu terus pegi cafe Cotton Craft. Sedap weh dessert dia ._. and best of all takdek tax ke apa. the cafe is located in Seksyen 13 Shah Alam. it is nearby The Sumbs jugak. Hehehehe. betul-betul belakang Restoran Minang :) google their instagram name and address please. haha. (malas)


it was a really loooooooooooooooong day. but was worth it. hihi