Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not
· You got any of 'em got vibes?
· :(
· Messy Messy Part 2
· Messy Messy Part 1
· DECIDING
· Revived.
· Mini goals 2014
· summertime


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Tensi.
Monday, May 26, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
aku tensi betul dengan client sorang ni.
eeeee. apa hal nak marah-marah aku pulak? -.-
aku handle bahagian documents je kot.
saikosis betul.
aku tensi kalau dia call.
lagi debar kalau boss yang call.
ahahahaha.


tensi sebab usop makin manja sekarang.
wahahaha.
aku pun taktau kenapa.
sebab kitaorang jarang jumpa.
like, few months once.
dia pun jadi saikosis agaknya.
:P
miss you too ♥

tensi sebab akaun office aku ni dah kenapa tak tally.
dari hari tu lagiiii.
eish.
sabar je la okay.
yang audit firm tu agaknya berbulu je tengok tak tally
sorry girls
:p


aku pulak tensi sebab tak jumpa tv series yang aku nak
kat torrent
csi ny tak cukup seasons lagi
ada lagi tiga T_T
now nak download House MD pulak
aku rasa kena beli hard disk baru la
lololololol


sekian, entry tensi kali ini. hoho