Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Simple, as it is.
· Movie(s)
· Business & Work
· Friends
· FOODBLOG: CHEMISTRY Café + Lab, Seksyen 7 Shah Ala...
· June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
· London , Summer 2015
· Tensi.
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Breakfast with boss
Thursday, June 19, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Teringat dedulu, masa kerja lama..bos rajin ajak pegi team breakfast. aku pun suka..tapi lepas tu menganga sebab kena buat call lambat bagai hahahaha fast forward at the new company, sebab aku satu-satunya normal staff, so kebanyakan hari aku breakfast sorang, lunch sorang..bukak office kemas office pun sensorang..every now and then he will take me out for lunch or breakfast..kadang-kadang dia buat surprise belikan chatime T_T terharu weh haha alhamdulillah, dia pun layan aku baik sangat..always compromising..asalkan aku buat keje sudah :)) ehehehehe


so Jumaat lepas kitaorang pegi dekat kedai mamak dekat dengan office. aku tak tau kenapa kalau bos call pegi office / ajak makan sesama mesti berdebar-debar -___- saikosis tahap melampau hahahaha


masa bos cakap, "atika, let's have breakfast on Friday"

my heart literally dropped LOLOLOLOL i think because i was so focused doing some work on laptop.

"okay, sure -- but where do we eat?" (bajet bos belanja makan kenny rogers ke nando's ke hahaha tetiba )

"somewhere nearby would do" he said.

then aku angguk je la. dalam kepala "dekat opis ni ada mamak, ada restoran melayu bla bla bla"


last-last decide makan kat kedai yang aku ban. hahaha. berdoa jek dalam hati yang mamat jaga kaunter tu takdek lol nasib baik takdek -.- ingat nak catch up 20 minutes top but we end up chatting for almost 2 hours! :O perks of not having many staffs? lol it was fun, really fun.


my bos reminds me of Usop. the soft spoken kind of guy. mehehehe. sweet sangaaaaat :p we talked about life, marriage (???) and all sorts of stuffs. we both agree kalau dah pilih that work, kena terima la what ever keje yang upper management bagi. tak elok mengeluh mihihihi.


oh nak cite jugak, aku ada beli perfume dari kakak nadia. besttttt. dubai perfume! tak sangka wangiii macam mungeee hahaha i bought the katy perry's Purrr :D weee! :D


oh. cite pasal breakfast je sebenarnya. haha.


bye.