Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOODBLOG: CHEMISTRY Café + Lab, Seksyen 7 Shah Ala...
· June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
· London , Summer 2015
· Tensi.
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not
· You got any of 'em got vibes?
· :(
· Messy Messy Part 2
· Messy Messy Part 1


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Friends
Friday, June 13, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kalau cakap pasal kawan, memang tak berkesudahan. sudahnya aku sendiri yang makan hati...sekarang ni aku malas nak over-over dengan orang yang entah pape...rasa takdek pape pun ye..dulu imagine kawan rapat gila, sekarang takdek rasa apa-apa...entahlah..aku pun malas nak cakap..malas nak fikir...

tapi aku masih lagi bersyukur...sebab dikurniakan kawan-kawan yang betul-betul paham aku..
contohnya macam Lala dengan 'Amira, my Senahs...dulu aku takdek la rapat mana dengan diorang..start rapat balik lepas aku resign kerja lepas kot..amira jadi mangsa dulu..sebab rumah dia paling dekat dengan rumah aku..hehe..jadi kalau aku bosan, memang dia yang aku ajak keluar..'Amira pun layaaaaannnn je..hahaha mak dia pun dah jadi macam mak :p tanya asyik keluar :p oppsss :p thanks Mira sebab sudi jadi foodie hunter dengan aku :)) kitaorang dah kenal sejak kecik lagi..dari sekolah agama..lepas tu aku menyampah dengan Mira dulu..menyampah style bebudak la..sebab apa? sebab DIA COMEL SANGAT..pastu gelak dia heavenly okay hahahaha ♥ sekarang ni dia rajin cari tempat makan best-best. aku akan drive dia akan guide. macam tu la kekdah nya...haha

 lepas tu terjebak sekali ialah Lala..rumah dia memang dekat dengan sekolah menengah kitaorang..terjebak sekali sebab Lala pun suka makan...kenal Lala dari sekolah menengah...minat kat dia sebab Lala pandai lukis dinasour comel and tulisan Lala terpaling comeeeel...hehe...Lala pun banyak dengar luahan perasaan aku dengan Mira jugak T_T terharu okay T_T


aku sekarang praktis cakap terima kasih lepas lepak dengan diorang or sapa-sapa je lah. because i want them to know that i am happy and contented that they did ask me out. rasa terharu sangat sebab now i know the definition of true friends ♥ please jangan rasa pelik okay. hahahaha. 



Thanks senahs, sebab selalu ada untuk aku :))


lala | mira | atika



lagi kawan-kawan yang aku tak sangka aku akan selalu whatsapp ialah Fadh..Fadh ni budak sport science..and also roommate kepada classmate aku...rumah sewa dia belakang rumah sewa aku je..hehe...
dulu masa belajar, malas nak rapat dengan dia sangat sebab otak tak sama..tak boleh masuk..sebab dia TERlampau outspoken..haha stress okay kengkadang sebab aku tak suka..nada dia cakap pun kadang-kadang berbau perlian yang sedas kat muka ko..haha tapi alhamdulillah, thanks to asha..aku jadi rapat dengan dia..aku rasa sebab our kind of relationship that brought us together..she's in LDR and so am I..dia la yang selalu bagi aku semangat time aku stress pasal relationship (stress dibuat sendiri..paranoid..padahal takdek pape pun..hahaha pang kang!) and also sebab dia outspoken la aku dapat kenal dia like a true friend..dia pun rajin tanya tips at work..handle work stress and all..and aku pun tolong la yang mana boleh..hehe..turn out to be..i can actually be friend with someone like her :p hihi lepas asha dah takdek, kitaorang plan nak turun johor lagi..visit her again...Fadh ni rapat dengan classmate aku, Yatie. orang Sabah. berkepit berdua macam belangkas. haha and Fadh is the kind of person yang tak suka orang cakap belakang..kalau tak puas hati..cakap elok-elok dengan dia..i might just a few great things from her ;) 

thanks Fadh :) 



atika | fadh | yatie


there are actually the kind of friends that i want to be with till the end of time, inshaAllah..i do have some good guy friends..like Adrian..he loves listening to my rants (i think) ahahahaha lovely girlfriend he has! :D (i am suddenly talking Yoda-ish lol?) point is..doesn't really matter if you're a girl or a guy..once you have my trust, we are friends for life..simple..doesn't mean I am already seeing someone, i cannot be friends with any of the guys :) i am glad most of my guy friends really understand my situation and we're cool. definitely cool. ahahaha


and well...aku pun dah patut tinggalkan perangai budak-budak suka hasad dengki dengan orang tak tentu pasal. aku pun tak paham kenapa okay...takdek keje lain ke uols? alahai ._. lepas tu nak ukuhkan ukhwah dengan kawan-kawan yang ada..the one that really means a lot to me :) my primary school friends..my high school friends..my diploma friends..my fitness first friends..raya akan buat reunion inshaAllah...minggu kedua..taktau la bajet berapa..yang penting rumah sekarang dah cantik! mak bersihkan siap-siap..hehehe :D thanks mak :) 






thank you :))