Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· London , Summer 2015
· Tensi.
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not
· You got any of 'em got vibes?
· :(
· Messy Messy Part 2
· Messy Messy Part 1
· DECIDING
· Revived.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
Wednesday, June 4, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hello June! :D we meet again! :D


sebenarnya banyak gila cerita nak dikongsikan, but we'll go bits by bits okay :D hehe first thing first, aku finally reactivate balik akaun BSN aku. dengan harapan akan masukkan SEMUA duit profit TRT and also minimum saving of RM500 from my salary. it is a start for me since i really want my money berkepok-kepok in the bank by year end. Usop pun suruh buat macam tu so that kita pun tau mana duit kita pegi kan? hehehe so bergeraklah aku ke BSN Klang dengan Ayuni. Ayuni nak tutup akaun dia, so pergi la tutup. haha aku nak buat sistem menabung sampai hujung bulan dan duit tu tak boleh disentuh langsung. aaaaaa T_T kena kuatkan diri hahaha


lepas tu sekarang ni aku akan ketinggalan nak update stocks dekat @theretailtherapist_ ni ha. busy punya pasal. mak is leaving for umrah on the 13th of June. so banyak benda la nak dibuat. kena beli barang la, kenduri la, pegi kursus la..mak excited, aku lagi excited..mak sila doa banyak-banyak untuk anak mak ye hehe :D aminnnn :) pastu boleh shopping sekali dekat sana, jubah untuk raya gitu hihi :p ahad lepas pergi rumah opah sebab mak kenduri dekat sana :D

-----------------------------------------------------------

sabtu sebelumnya tu pegi bawak 'Amira my foodie buddy pergi try The Sumbs Cafe dekat Seksyen 13 Shah Alam. sedap hoi! and terpaling best takdek service charge okayyyy :P so plus apa yang diminum and dimakan and voila! dapatlah harga meal aku :D Meal aku hari tu only RM16.40 :D great food, great ambience and it was just our luck that day that there is no waiting line at the cafe :P

My #lunchtoday are RM9.90 mouth-watering pasta carbonara and RM1.60 F&N Ice Lemon Tea, only at @thesumbscafe :D


my favourite pasta carbonaraaaa :D kalau pegi memana mesti try ni dulu ahahahaha :D lepas tu aku makan dessert sekali. aaaaaa. sedap okay :D alhamdulillah :) lepas ni nak try pegi Grafa Cafe / CaffeBene / Jibby & Co. mueheheh :D Jom? 


The Sumbs Cafe
7-04-01 Persiaran Alam Pusat Perniagaan World Wide, 
Persiaran Akuatik Seksyen 13, Shah Alam



---------------------------------------------------


On Friday pulak (sorry la going on reverse lol) i went to Putrajaya for Maddy's birthday photoshoot :) Maddy is the same age as me and we were housemate and college mates throughout diploma. it was a nice gesture that she asked me to join the photoshoot and yang bestnya the photoshoot is our college friend, Firdaus Fuad. gambar dia serious cantik! so can't wait for the photos to be sent to her and then to us ehehe :D Thank you Maddy! Happy birthday again! :) 

Happy birthday ♥


semalam sempat jumpa Yaya dekat KLIA 2 after she came back from Porthsmouth. First time driving to KLIA 2. It was really nerve wrecking. bergantung 100% dekat Waze sebab aku ni buta jalan lagik .___. it was a scary experience, had to pusing the same place four freaking times. nak nangis dah masa tu sebab takut tak sempat jumpa yaya before dia board flight ke KK T_T alhamdulillah, sampai jugak akhirnya hehe :D parking kereta and rushed to the check in place nak jumpa yaya kat sana. dapat la melepaskan rindu sekejap :)) thanks yaya :D yaya is still the same person i know :) just sekarang dah tak pemalu lagi :)) sayang yaya :D ♥  and thanks for the gift from London :) i doakan semoga all of your plans tercapai :) inshaAllah one day i will set foot in London jua ehehehe :D 








and today is Abah's birthday! :D hehehe alaaaa takdek apa2 nak bagi kat abah :( sorry! kakak loves you so much! :) semoga panjang umur and murah rezeki selalu :DDD nanti kita celebrate okay? hehe loves loves ♥ 





okay. siap sudah entry kali ini. 


jangan lupa jenguk @theretailtherapist_ untuk Raya promo okay! :) lovessss xx









Labels: , , ,