Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Business & Work
· Friends
· FOODBLOG: CHEMISTRY Café + Lab, Seksyen 7 Shah Ala...
· June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
· London , Summer 2015
· Tensi.
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not
· You got any of 'em got vibes?
· :(


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Movie(s)
Sunday, June 15, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
seronok dua tiga ronok sebab I have been fortunate to be able to watch some movies in the cinema instead of watching them online. for the past month; May and June, ada je movie date kawan-kawan ajak. dulu kerja lama tak dapat la kan. nak tengok boleh, tapi kena midnight. satu movie je aku tengok..dah tak ingat dah apa tajuk dia huahuahua -.- this year memang movies semua best-best ada yang aku dah terlepas, tapi nasib baik ade online. 

thrill dia tak sama ye, sekian.

yang penting bulan ni je, aku dah tengok dua movies ye. dua movie dalam sebulan tu kira banyak okay, sebab tiket lagi semua kan. bulan lepas aku tengok 4 kali movie. HAHAHAHA. balas dendam. yang penting sekarang aku dah jatuh cinta dengan TGV sebab tiket TGV murah yang amat T_T promotion sejak azali rasanya RM7 every wednesday and kalau beli tiket before 12pm everyday, dapat RM7 gak. RM9 untuk student price. hoihhh patutlah Ayuni suka sangat pegi sana. no wonder no wonder. hahaha. selama ni aku ingat mahal ye. next month boleh la bawak family pegi tengok. hihi 

kalau weekend punye kan best. aish ni yang nak rejoin jadi member balik ni. hahahahaha. 

itu je nak cakap sebenarnya. kalau sapa-sapa sudi boleh la ajak kita tengok wayang sesama. weehuu :p


okbye.