Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Movie(s)
· Business & Work
· Friends
· FOODBLOG: CHEMISTRY Café + Lab, Seksyen 7 Shah Ala...
· June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
· London , Summer 2015
· Tensi.
· Hazab
· Weekend : #foodgasmfest and what not
· You got any of 'em got vibes?


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Simple, as it is.
Wednesday, June 18, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I think I live a very simple life...
9 to 5 working hours..
then went back to my home
spend time with my family..
sometimes with my friends..
and that's it..


i love going for adventures tho..
food adventures..
try new foods and drinks..
normally i will try their spaghetti carbonara...
sedapppp...
hehe...

harap-harap takdek la suara sumbang..
cakap pasal aku membazir :p
husnuzon ye dak?
aku pun memang doa sangat-sangat..
dapat buat part time..
jadi food writer..
dekat opensnap..
last Friday aku dah siap-siap hantar
tapi takdek feedback lagi..
inshaAllah dapat la kan ehehehe...


by the way..
aku pun ada mintak kerja part time untuk mengajar private tuition..
macam ohana buat..
tapi ohana dah lagi power okay..hehe..

sekarang ni gaji aku cukup-cukup je..
sebab memang tengah saving sangat-sangat..
sekarang ni aku tengah belajar untuk tidak cakap apa-apa..
sampai benda tu betul-betul dah confirm lolololol


banyak beno plannya tapi tengok la macam mana..
hahahaha...
dua minggu lagi start puasa..
and aku ni ada lagi sehari tak habis puasa..
biasa la kan..
hujung-hujung baru nak habiskan puasa ekekekeke


aku sebenarnya tengah cari Rayban murah
ada satu ig shop ni
memang murahhhhh murahhh sesangat
tapi masalah dia that dia reply agak lambat T_T
aku pun tension kengkadang..
layak la 30K+ followers kan huhuhu
specs dia semua lawa-lawa
dah la lawa, murah pulak tu..
aku dah gila spec sebab dia
hahaha


terfikir jugak nak beli beg..
Chanel flap tu lawa oh T_T
or Givenchy..
or Prada..
ohmyyyy...
T_T


kena tengok bajet la kan
hahaha
baju raya semua dah siap
one from kain yang Auntie Sally bagi
one inshaAllah mak beli masa umrah
Jubah online lain cancel kot
hehe

biasa la manusia..berubah-rubah perancangan ngahaha :P


so sekarang aku masih lagi busy..
jaga nenek..
turn aku waktu malam..
bagi nenek dinner and tucked her into bed :)
aku dah cakap dengan mak
jangan bagi nenek gula-gula waktu malam..
tak elok..
kopi pun a big no no..


biar nenek banyak minum air masak..
detox pun okay..
jadinya beli la green tea the next time..
hahaha..


okay la..
aku nak sambung buat kerja..



bye!