Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOOD BLOG: FOODSBURY CAFE, SECTION 9 SHAH ALAM
· In life
· Breakfast with boss
· Simple, as it is.
· Movie(s)
· Business & Work
· Friends
· FOODBLOG: CHEMISTRY Café + Lab, Seksyen 7 Shah Ala...
· June, again. // The Sumbs Cafe // Putrajaya
· London , Summer 2015


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Busynyeeeeeeeee
Thursday, July 24, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hoih mengalahkan menteri kesibukan aku bulan ni

banyak benda la dah berlaku...aku busy dengan businessnye lagi..dengan tengok nenek nye lagi..hohoho yang penting baru sekarang ada masa nak berblogging hahahaha aku dah catit dah highlights of the month dekat atas kertas..nanti ada masa aku update ye..siaran ulangan la kiranya kan hahahaha ghasak la korang :P

sebulan puasa ni rasa cepat jeeee...alhamdulillah memang rezeki banyak yang amat bulan ni...syukur syukur...persiapan nak raya pun dah siap..cuma hati ni nak beli lagi :P thanks encik usop bagi duit raya awal :p ahahaha dapat beli persiapan raya hehe :) cuma aku terkilan takdek loafer yang aku cari..pegi kat uptown nampak pulak loafer Toms..cantik wehhh T_T tapi duit ala-ala je ade hahahaha

lepas tu finally nak tekadkan hati untuk tak lagi pakai tudung syria dan seluar track suit bila pegi mana-mana..al kisah aku ni memang pemalas sgt..haha sampai kadang-kadang nyah dengan mak pun stress..baju banyak okay..itu pun dah bagi separuh @.@ inshaAllah lepas raya nak bagi-bagi jugak dekat yang lebih memerlukan.. :) so yeah, baju akan seringkali dipakai dan di match make kan hahaha rumah aku tu kalau tengahari panas macam dalam microwave =.=

so yes, tak sanggup kengkadang hahaha maaf la ye :p

haritu aku timbang berat dekat ff masa nak amek alvin..and yay! berat aku dah turun ye ;))))) and BF% pun dah turun...nak turunkan lagi...been fluctuating since forever zzzzz hari ni bari settle segala mak nenek tugas kat opis..job dengan client, banyak punya jobs, invoices kena create *pening kepala* tapi alhamdulillahhh, siap jugakkk hihi

lepas ni nak create 2 more jobs, then settlekan tukar duit raya kat bank pulak masa lunch :) hopefully tak ramai orang, kalau tak boring nak tunggu lol balik opis kemas documents and filing semua then boleh jimba kejap kan? hahahaha


ugh. perut sakit pulak =.= bye!