Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOODBLOG: MR KAYA KOPITIAM
· FOODBLOG: KIDZ & CREME, SETIA ALAM
· New Atika.
· Open House 2014
· Tak paham
· 3 years :)
· Rayaaaaa oh rayaaaaa
· Bebelan
· Busynyeeeeeeeee
· FOOD BLOG: FOODSBURY CAFE, SECTION 9 SHAH ALAM


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

FOODBLOG: BERKELEY CORNER
Wednesday, August 27, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Our usual primary school gathering this time is BERKELEY CORNER! :D


Shri suggested that we head somewhere for makan and she told me i should try their famous pizza satay ayam. tau tau je shri ni aku minat try benda baru..because selama lepak dekat berkeley, tau kat situ ada makanan mamak je la hahahaha

so she did.

aku memula order nasi lemak ayam dia. sebab terliur punya pasal tengok Luqman makan -__- halfway makan, gelak terbahak-bahak for some inside jokes lololol terus tak habis..memang aku ni macam tu tau..kalau tak habiskan makanan cecepat lama-lama tak rasa nak makan dah zzzzzzz //bad habit -_- masa tu pun aku tak berapa sihat sebenarnya..demam kus-kus sebab terkena hujan masa birthday Rayyan hergh tapi gagahkan diri jumpa diorang sebab Luqman is leaving for London for his 4th year already. menyampah buat apa lelama kat London tu ha? hahahaha //emotaktentupasal


there were only five of us, yang lain macam biasa could not make it D: nonetheless, we had such a good time catching up. syakila makin cantik T___T shri is now continuing her degree in HR (soon) and Jeevs is involve with some freelance architechture works.



lepas 20 minutes shri sampai, baru la nak order makanan dengan air tau hahahaha shri kata she is on diet apa-apa je la labuuuuuu so shri cakap suruh share je..i took one slice and rasa..sedap okay! :D it has this tender juicy feeling and rich with satay ayam bits on it (duh! nama pun satay ayam pizza lol) 

tak dan nak tangkap gambar sebab kamera tarak, and really want to focus on the conversation hehe but here's a photo of the pizza; 
RM10.90 for 8 slices of pizza satay ayam! a must try! 


we ended the night quite early. sebab esok pun nak kerja and kepala pun dah tingtong kan. so siap-siap bayar semua, then i head back home. terus rasa feverish and need to pengsan already. wahahaha 

nonetheless, the pizza satay ayam was really good. termimpi-mimpi tau! so the next day aku pegi rembat lagi hahahaha XD Berkeley Corner also open for catering for any events. so kalau nak buat birthday ke, makan-makan ke, panggil je diorang. emm-- dap dap hehe :D




BERKELEY CORNER KLANG
(open 24 hours)
Address: Persiaran Rajawali, Taman Berkeley, 41150 Klang, Selangor, Malaysia
Phone number: +60 (0)3 3342-3701

Labels: , , , ,