Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· How did I start blogging?
· Penat.
· FOODBLOG: BERKELEY CORNER
· FOODBLOG: MR KAYA KOPITIAM
· FOODBLOG: KIDZ & CREME, SETIA ALAM
· New Atika.
· Open House 2014
· Tak paham
· 3 years :)
· Rayaaaaa oh rayaaaaa


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

What happened to my Friendster & Myspace account?
Saturday, August 30, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
HAHAHAHAHAHA i tried again today (after toones of failure of logging in) 
and it works!!!!!

I CAN LOG IN INTO MY MYSPACE AND FRIENDSTER ACCOUNT!!!
asdfghjkll!!!!


ahahahaha quite sad because friendster is now a gaming platform already. 

Hence all the datas of the old profile memang dah takdek :( 
memang taklah aku nak main benda alah tu semua -_- 



(deactivate)


and Myspace! tengok balik zaman muda remaja lolololll all my friends yang sekarang memang dah berubah mostly. haha hence I decided to snoop around abit then baru delete. Zaman jahiliyah betol. kahkahkah!




(deactivate)


baru ingat nak go down the memory lane tapi tak dapat laaaa sebab semua dah takdek..yang tinggal cuma gambar-gambar and profile je la tsk tsk D: was thinking of retrieving infos in my inbox..dulu kemain kawan-kawan mat saleh balas-balas new comment, new message la hehe 



it is all in the past now. time to look forward. time to grow up. 



teehee!





Labels: , , ,