Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Turning 22.
· haha
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.
· FOODBLOG: GRAFA CAFE
· What happened to my Friendster & Myspace account?
· How did I start blogging?
· Penat.
· FOODBLOG: BERKELEY CORNER


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Foodblog: BurgerByte, SS15 Subang Jaya
Friday, September 19, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


BurgerByte ni tak silap i belongs to Zizan Razak. kalau tak kenal Zizan sila google ye haha. anyways, memang dah lama nak pegi, tapi tak menyempattt aje..so hari tu sebab encik usop nak cuba, so moh le kita mengorak langkah ke SS15, Subang Jaya. If you guys don't know, SS15 ni is the center of food heaven. mostly known of Asia Cafe, a hawker-like food establishment as its center of attraction. Kedai makan kat sini sangat bersepah, with all varities of food selections and what not. hohoho! :D 


Burgerbyte ni banyak cawangan, so the nearest to Klang haruslah dekat Subang kan. dari Klang ke Subang tak sampai setengah jam pun. sup sap cari parking terus pegi. encik usop dah teruja nak rasa naked burger diorang yang famous itu. hahahaha. 


memula sampai memang blank (sesekali blank apa salahnya) sebab daripada risikan dari kawan-kawan, they have very extensive menu and harga pun mampu milik even for students :) belek punya belek, tengok ada nachos burger. huwaaa terus rasa nak menggelupur kat situ. 

sebabnya since foodgasm fest hari tu, terus teringat kesedapan meatballs mixed with cheesy nachos *telan air liur* :DDDD yang paling best bulan depan ada foodgasm fest 2.0 yo! :D weeee! :D 


 Nachos with Beef Corcarne! single delicious and juicy grilled patty, combined with cheddar cheese with nachos and chili meat on top: RM14.80 :)


memandangkan encik usop order naked burger dan aku pun dah decide nak order nachos with beef corcarne, aku pun tertanya-tanya macam mana nak order. rupanya kena beratur kat kaunter kot. not really something new. so encik usop pegi order ye. aku duduk reserve seat. makanan agak lambat malam tu sebab orang ramai. 


aku rasa nasib jek kitaorang dapat seat terus masa tu muahahaha alhamdulillah :D makanan dan minuman tak mengecewakan (sentiasa sedapppp hehehehe) and servis pun okay. pekerja diorang macam lipas kudung, pantas dan efisyen eheh :D 


bila check bill, tak silap aku no extra tax. (tak ingat D: ) so itu adalah something which i really like. hehehehe. if you are around, do drop by at BurgerByte :D satisfaction guaranteed! :D 




BurgerByte, SS15 Subang Jaya
  • No 23, Jalan SS15/4, 47500, Subang Jaya
  • 47500 Petaling Jaya, Malaysia
  • Operation hours: 5 pm - 1 am (Monday-Sunday)
  • Tel: 012 691 3591
  • Facebook: BurgerByte Subang Jaya



Labels: , , , , , , ,