Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.
· FOODBLOG: GRAFA CAFE
· What happened to my Friendster & Myspace account?
· How did I start blogging?
· Penat.
· FOODBLOG: BERKELEY CORNER
· FOODBLOG: MR KAYA KOPITIAM
· FOODBLOG: KIDZ & CREME, SETIA ALAM


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

haha
Saturday, September 13, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
aku suka sangat tulis 'haha' dalam penulisan
kononnya kelakar la gak
ah ghasak hahahaha -- tgk niiii

anyways
aku plan nak tulis balik in full English
tapi dalam hati je boleh speaking English

when I wanna write
it will have a little bit Malay in the inside
lol
nonetheless, hari ni dah hari Jumaat!
two more days before i turn 22!
and actually dua hari lepas aku dah hantar dah
hantar apa?
hmm will let you guys know if it is on, aminnnn
salah satu 22 initiatives i am doing
kalau boleh tip top and productive
cannot waste anymore good things in the world (ME)
lewl


sekarang ni i love spending time on my bed
macam sgt lifeless
nak buat macam mana
semua sekarang masih lagi busy
tak boleh kacau
haha

i am so happy today
because i finally got to settle my car loan
tertunggak sebulan
pebenda ntah bank tu buat asyik tak successful memanjang -_-
so yeah
i am a happy girl

sekarang ni perut aku tidak lagi lapar seperti dahulu
dah boleh tahan nafsu makan
cakap pasal makan, tetiba teringat duit
i need more moolah in my salary
i need at least 3K (after EPF & SOSCO deduction) for my expenses and other commitment
seksa nya lahai -_-
sabar sabar, sabar itu separuh dari iman

minggu lepas teman nyah pegi shah alam beli barang
lepas tu dia tolong tangkapkan gambar kat laman seni
sampai jugak wehhh
and paling best sekali lepas tu terus balik
kaknyah berjaya mematahkan napsu tamak haloba daku
mehehehe


i miss writing
lama gila tak menulis kot
madah tengah malam
sekarang pukul 9 muka dah macam tahik
takpe la
berkarangan dalam kepala je dulu

aku sebenarnya nak beli banyak benda
sebabnya salah sendiri (kuat makan) then tak dapat laaaaaa kisahnya


  • nak laptop baru = laptop sekarang beli lepas diploma (tak guna pun sangat, tapi nak ada laptop sbb nak online senang, katanya) dah jahaman calar balar yol dgn adik guna guna
  • nak kamera baru = kamera yang en.usop bagi dah hilang tak tau kat mana :c
  • nak handphone baru = handphone sekarang memori ciput (tertipu) 
  • nak duit = serious tak tipu, aku target tahun ni nak selesaikan hutang + simpan duit at least RM1200/RM2400 (veranganzz)
  • nak gaji baru = atas alasan di atas + family commitment
  • nak new wardrobe, precisely garments, baju, seluar, dress make up set, beauty products semua 

weh korang aku takut la sekarang banyak kes
rasa nak cepat-cepat amek insurance
sbb fobia
aku nak family aku dapat yang terbaik treatment wise
hari tu adik dengan mak dah kena ye 
sian tangan tengah sakit kena rentap
hadoiiiiii nurse ni


aku sebenarnya dah siap keje kat opis ni
tunggu bos balik je
nervous la when it comes to making calls T_T 
after all these years pun nervous gak
puih 












Labels: ,