Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Foodblog: BurgerByte, SS15 Subang Jaya
· Turning 22.
· haha
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.
· FOODBLOG: GRAFA CAFE
· What happened to my Friendster & Myspace account?
· How did I start blogging?
· Penat.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Malas.
Saturday, September 20, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
wahahaha title pun dah tau.
cabaran untuk aku pulak untuk update blog on daily basis without fail
ghasak korang baca i membebel kat sini
bahahaha

if you guys follow my instagram,
most of you know that i entered their AdidasMY 30 Days Instagram Challenge
penat nak fikir gambar terbaik dan caption terbaik
hahaha
pastu memanjang stalk orang lain punya entry
all the best untuk semuaaaa :D
kalau ada rezeki, ada la tu kan


anyhoo, bulan ni aku tak ke mana untuk my foodblog
berjimat la katakan
plus dah janji dengan diri sendiri nak kurangkan keluar (for a while)
sebab nenek needs more attention
plus lagi takdek geng hahahaha
so yeah

nak dijadikan cerita semalam aku tak lunch kat opis
busy AND malas
since i am the only staff in the office
sometimes i just skipped lunch and dine at home straight
i know it is unhealthy to do so
but the idea of walking to the shop is way too dreadful
lol
tapi kat sini banyak kedai best weh
serious tak tipu
kena rajin berjalan explore kedai makan je
hehe


kereta aku makin mintak perhatian
i haven't wash it for a while
hari tu dah tampal tayar sebab bocor halus
nak kena ganti lagi
then nak kena tukar getah wiper
and then kena cuci kete bersih-bersih
malasnyeeeeeee -.-
tapi kena buat jugak
nasib baik dalam kereta tak banyak barang
kalau tak lagi horror
hahaha
encik usop bising sebab dia kata kereta kotor
sorry =.=


banyak benda nak pikir sekarang
so perkara yang menggembirakan terpaksa ditangguhkan sementara
seperti bercuti
haha
dan buat retainer
(tapi mungkin kena buat gak sbb gigi aku dah makin teruk ni aaaaa -.-)
jadinya hari esok lepas balik dari rumah umi
then menyinggah kejap la kan


alhamdulillah duit simpanan tak terusik sekarang ni
so hati gumbira la
hehe
approximately one more week to go
precisely 11 more days (+- weekend semua)
till the 30th



then aku akan merdeka
merdeka dari hawa nafsu kecil
alhamdulillah
hehe :D



okay
tak boleh malas
sambung keje


bye!