Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Malas.
· Foodblog: BurgerByte, SS15 Subang Jaya
· Turning 22.
· haha
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.
· FOODBLOG: GRAFA CAFE
· What happened to my Friendster & Myspace account?
· How did I start blogging?


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

sambung belajar
Monday, September 22, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Wuahhh

Berapa kali aku kata nak sambung belajar?
hahaha
hazab asyik ulang-ulang cerita sama bahahaha
anyways
aku dah decide nak sambung belajar kat uitm
by hook or by crook
december ni beli no pin siap-siap
then terus daftar
nasib baik shikin pun amek PJJ
so apa-apa boleh refer kat dia

sekarang masih lagi belum decide
to take PR OR International Business
PR Man amek PJJ
so boleh refer dia
Shikin took IB
so can also refer to her


from what i can conclude
PJJ ni masa kena pandai manage
so kena berusaha dari sekarang hehe
inshaAllah slow slow la kan


registration is about RM1000+
then every semester is about RM500+
correct me if i am wrong
but i guess that's the rough figure
then have to take assignments expenses into account as well
like RM200 a month
or adakah melampau bajet sebegitu? hahahahaha


inshaAllah PJJ kali ni 3-4 tahun
ghasaklah lama
aku nak sambung belajar
tak kira gak
muahahaha



kerja kat opis aku makin banyak
aku sebenarnya rindu nak ada rakan sekerja
wahh dulu kemain stress dengan colleagues lololol
bukan semua
segelintir hiks
dah setahun lebih takdek kawan satu ofis
T_T
boleh makin stress
jangan kau
my boss is one of the best
but my respect to him is too high
nak gurau-gurau pun tak lepas
rasa tak senonoh sangat hahahaha

bos aku sangat lemah lembut
his wife is soooo lucky
jarang okay dia marah
haruslah berkobar-kobar kan nak jadi pekerja terbaik
huwargh
sekarang ni stress balik
sebab ada job macam pending
sebab aku tak familiar lagi
with all the details
T_T




tetiba pening kepala
duit oh duit
cepat la tumbuh




Labels: