Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· haha
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.
· FOODBLOG: GRAFA CAFE
· What happened to my Friendster & Myspace account?
· How did I start blogging?
· Penat.
· FOODBLOG: BERKELEY CORNER
· FOODBLOG: MR KAYA KOPITIAM


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Turning 22.
Thursday, September 18, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yeap, finally 22.
14 September 2014.





Birthday celebration was a bliss. Tahun ni, seperti kebiasaan, i biasanya teruja untuk kira berapa orang yang wish i dekat social media. hahahahah dasar attention seeker. walaupun tahun ni tak seramai seperti tahun-tahun sebelumnya, i tetap rasa contented. sebabnya tahun ni i dapat celebrate birthday dengan encik usop. mehehehe.

ramai ye usik my mom masa kenduri, but that is a different story lol anyhow, day was well spent. dah tua dah rasa hahahaha anak sedara dah berderet :p it was an adventure, and encik usop being such a sport, brought me to Plaza Low Yat (padahal dia yang nak survey harga) and i berjaya beli some electronic stuffs thanks to him hehe ♥ 

wishes all over social media tak banyak pun. veranganzzz macam artis. i rasa sebab hari ahad kot, so orang tak ramai online/bangun pagi. tapi still terharu because those who wished me personally did remembered my birthday! (mungkin sebab hints dah bagi sejak dua minggu lepas bahahaha) so thank you, whoever you are who wished me, appreciate sgt-sgt :)

takdek maknanya i nak wish one by one, sebab i sekarang malas. but deep down i sekarang dapat kenal siapa kawan-kawan i yang sebenarnya..not based on the wishes la, tapi tahu la siapa yang ikhlas and siapa yang tak.. :) bersyukur sangat-sangat ada banyak kawan-kawan prihatin yang memang ambil berat pasal kebajikan i. hehe. sayang korang :) i don't really believe in repulsive attitude, but apparently memang ada..so sebelum terlambat, i angkat kaki awal-awal :) Facebook friend request dah lama tak layan. nanti free baru tengok. haha. sekarang IG je betul-betul public. and blog, of course. ghasak la korang baca apa yang i membebel kat sini. haha

i am trying to be really optimistic now. inshaAllah boleh. banyak lagi yang boleh perbaiki. need my fix of good night sleep and the right drive to do so. 



something which i really need to print out in a hugeeeee canvas soon hehe :D





nothing much really. dah 22 tahun.
so kena kumpul duit dengan lebih serious.

"hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih"



Happy 22nd birthday, Atika :) 


Labels: ,