Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOODBLOG: SIKUN NAZIFA SEAFOOD, RANTAU PANJANG
· hutang & belanja
· sambung belajar
· Malas.
· Foodblog: BurgerByte, SS15 Subang Jaya
· Turning 22.
· haha
· Revamp.
· FOODBLOG: BITS & BOBS, SEJAK SELALU, IPOH
· September.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

October
Thursday, October 2, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

meriah tak? hehe
alhamdulillah it is a brand new month
so far sebab dah dapat gaji
jadi kira-kira pun sudah siap hihi
so yeah, alhamdulillah again
rezeki menyimpan pun banyak
slow-slow sebab nak kawen


anyways, i got myself a new phone (YAY!)
thank you so much Encik Usop for the phone
hihi
after much consideration, i bought ASUS Zenfone 6
since my old phone (Samsung Galaxy Grand Duos) is already big
so, owning this slightly bigger phone is no problem
weehehehehe

memang seronok ye
semua laju
so takdek la rasa nak mencarut je haha
dah settle bayar hutang semua sekarang
so I am a happy girl
tinggal nak jimat belanja again till month end


i have been wanting to write an entry about some things that have been bothering me
but i guess ill save it for some other times

hmm nak cerita apa lagi ek?
oh yes
i finally made a new set of retainer
mula-mula seronok
sbb dapat clear retainer kan
tapi bila pakai, kecewanya lahai
potong tak kemas langsung
so baru je lepas call klinik dekat Klinik Azura,
dia kata RM250 atas sahaja
huwargh mahai
-_- ill just stick with this one thank you
dah dengar dah klinik tu mahal
tp tu je yg paling dekat
bahahaha
hopefully elok la potongan dia muhuhuhu


tak kisah yang ada besi tu sebenarnya
kisahkan gigi aku yang makin gerak ni
retainer pun memanjang kuning
sental pun takdek effect
puih
so haruslah kena buat hawley retainer baru
*check akaun bank*
em..nanti la kot
hahaha

aku sekarang ada tiga akaun bank
BSN, Cimb dengan Maybank
BSN utk saving, CIMB utk duit masuk and Maybank untuk loan
mihmihmih
so far dah sebulan berlangsung dengan jayanya
hopefully sampai bila-bila la ye
amin

aku plan nak amek insuran
dah mintak tlg Syafiq kawan Yol untuk buatkan
because i already promised him
long time ago
inshaAllah kalau ada rezeki, aku update lg
masukkan nama mak and abah


cakap pasal insuran
aku bengang gak
sebab encik usop sekarang tengah pening pasal kereta dia
sian awak :( take care tau?
aku yang duduk jauh ni dia kata takdek pape
aku pun ye kan je la kan
tetiba terpikir macam mana nak kawen? haha
inshaAllah, 4 tahun je lagi
:)


hari ni busy day at the office
asyik call orang tak pernah berjawab -___-
stress gamaknya


babai