Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Down under.
· Inhale, exhale
· Longing
· FOODBLOG: Kaknyah's birthday! @ ROA by Jovian Mand...
· A brand new weekend.
· October
· FOODBLOG: SIKUN NAZIFA SEAFOOD, RANTAU PANJANG
· hutang & belanja
· sambung belajar
· Malas.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Tak habis lagiiiii
Thursday, October 16, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

image

Sekarang akan letak gambar dari tumblr sebagai mukadimah.

Baru ceria sikit kan? Hahahaha

Hari ni dah hari khamis. Which means I got one day left till the weekend. Serious busy giler bulan ni. Dah la call asyik tak menyempat nak buat.

Esok kena buat jugak ni... sebelum aku pun jadi amukan ablasa.. hoihhh cannot stop procrastinating okay! Berapa banyak blog post draft... nak nak lagi pasal foodgasm fest hahaha nanti-nanti la yeee aku busy...

Alhamdulillah sekarang masa balik kerja makin terluang nampaknya... sempat lagi spend times dengan family semua..

Nenek alhamdulillah sihat.. alhamdulillah jugak yang wak tini tak bergusti macam selalu.. ye la kan..orang tak sihat..:/ aku dah berapa hari tak tido nyenyak.. sbb risau psl shipment..dah aku pun terjebak sekali... berapa kali entah nurul bagitau aku yang jangan bawak masalah kerja balik rumah.. tapi aku tetap la tak boleh...

Aku stress boleh? Banyak lagi tak siap niiii and my lady boss pun busy taking care of her father.. hope all is well, Ms.L (: tolongla Ya Allah bagi aku ni cergas sikit buat kerja ):

Esok kena siap okay atika?

Labels: ,