Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Neutral, katanya
· Sejenis.
· Jimat cermat amalan mulia
· Tak habis lagiiiii
· Down under.
· Inhale, exhale
· Longing
· FOODBLOG: Kaknyah's birthday! @ ROA by Jovian Mand...
· A brand new weekend.
· October


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Things to do before i turn 26
Saturday, October 25, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

image

Publish My Novel
Ni dah lama dah nak buat, hoiii makin lama kos makin naik okayyy aku pun stress okayyy mcm banyak gila dugaan (financially) untuk realisasikan benda alah ni. Kalau la aku nak buat kan, maybe by next year double up the price T_T
$$$ = RM5000+

Buy A House
First has to be an apartment, and then inshaAllah landed punya pulak. dah start survey, okay la jumpa yang sesuai.
$$$ = RM10,000+

Be A Certified Zumba Instructor
Haaa, yang ni first kena masuk gym. Then take the classes in about 6 months or so, then baru amek certification punya kursus.
$$$ = RM2000+

Take Up MUET, and further Degree study
Takpe lah orang kata apa, still hati ni membuak nak continue sambung belajar, sampai PhD inshaAllah. So kena ready fizikal dan mental hoho chaiyok!!
$$$ = RM2000+

Travel Once A Year (Local or International)
Teringin jugak nak solo travelling once a year, pegi memana pun takpe ngehngehngeh :P janji travel, alhamdulillah sekarang pun dah okay, since dah year end, so mcm takdek effect okay nak travel bagai lol
$$$ = RM500 ++

Freedom Of Working (Kerja Sendiri)
walaupun tak business minded, teringin nak bekerja sendiri, with the amount of $$$ on monthly basis, perhaps a business, or jadi full time zumba instructor ke hehe amin amin :D

Perform Umrah
Kalau semua benda di atas dah accomplish, then why not kita perform umrah as well kan? Bila dengar mak cerita, best okay serious tak tipu semoga berkesempatan nak menjadi tetamu Allah, Amin

Be Fluent In Other Language
Ini bila free, kita buat la ek hehehehe

Okay, tu je setakat ni. Hikhik

Labels: ,