Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Castle
· Keeping your dreams alive.
· Tak paham.
· Growing Up.
· Sky full of stars
· November #1
· Gratitude.
· Things to do before i turn 26
· Neutral, katanya
· Sejenis.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Blank Space
Tuesday, November 18, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




currently listening to Blank Space - Taylor Swift


I think I am in a phase, where nothing is really constant
be it from my addiction of things to friends 
i am still glad that the old ones still stick together heh
anyways, just nak cakap Blank Space ni sangat best ye lirik dia
teringat kawan-kawan aku yang ada ex psycho
and aku pun kengkadang terjebak sama bahahahaha

and the model, mak aihhh
handsome okay hehe

just nak cakap
sekarang seperti post sebelum ni
aku tengah gila download series
kena beli hard disk cepat-cepat weh
takdek space dah niiii
aku yang stress -______- 
lepas ni aku rasa aku dalam phase gila nak burn lagu-lagu pulak
ghasak la ko atika oii
janji tak menyusahkan orang lain
hahahaha

sekarang tengah top Taylor Swift la 
5SOS la 
em apa lagi ntah
nanti aku godek-godek lagi


oh lupa
dah almost sebulan opah duduk rumah
alhamdulillah opah pun selesa
bila aku tak penat, aku tolong buat apa yang patut
bulan ni aku tak keluar sangat
sebab nak berjimat pun ye
malas pun ye
hahaha

dah hujung tahun
banyak pulak benda nak buat
kereta aku tu pun nak kena touch up sikit
huwahuwahuwa
duit kering
lepas tu aku dah start amek insurance
takpe takpe
sakit sikit je sekarang
nanti bila dah bebetul stabil
baru beli barang-barang yang aku nak hehe

bulan November ni pun
aku harap ada la good news
dah mencari-cari jugak sebenarnya
=)
inshaAllah, hopefully 2015 will be better =)


then hujung bulan ni
dengan Maddy
weekend ni amek bib semua
then on the race day
aku lepak bilik Maddy jap hehe
prepare physical and mental utk complete the race
Maddy kata she will push me and finish the line together ^^
can't wait
hopefully dapat la siap secepat mungkin hahahaha


kerja? kerja okay je
makin banyak tasks
so far aku boleh handle
tak boleh handle kerenah some of the parties laaa
tapi normal la kan
human errors, memang tak boleh elak
so will improve for better
=)
kalau awal minggu ni
aku lambat sikit nak pick up
by wednesday kengkadang baru la enjin panas
hahahaha

nasib baik boss memahami
hehe :P



aku dah blank 
taktau nak update apa hahaha

oh nak update pasal hayday
lain entry okay 



bye =)




Labels: