Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOODBLOG: Foodhunters Feastival, TTDI
· FOODBLOG: Grease Cheesesteak Cafe, Shah Alam
· Self proclaiming
· Should I?
· Getting pretty worked up
· Blank Space
· Castle
· Keeping your dreams alive.
· Tak paham.
· Growing Up.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

FOODBLOG: Foodgasm Fest 2.0, TTDI
Sunday, November 23, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Okayyy I am on a roll here
Sorry kalau buat korang lapar pulak
Hahahaha

Foodgasm Fest 2.0 ni was held EARLY September or was in August?
Cant remember but it was definitely bigger than last year
90+ vendors will all sorts of food selections
Aku and 'Amira sampai situ around 12 like that
And kitaorang kena menapak okay
Punya la jauh nak parking lol

Then lepas masuk dalam
Baru perasan yang SATU tempat je jual air
Nak pengsan aku beratur setengah jam semata-mata nak beli air
Next time bagi la reminder wehhh
At least boleh la prepare mentally

Nasib baik ada semua favourite foods kat sana
Like meatball nachos from @queenbucket, and susu kochak from @eclipsestore :DDDD
Terus kemarahan itu reda sikit hahaha
Saikosis
Masa foodgasm fest ni lagi banyak activity
Macam giant bubble la and etc

Tak tangkap gambar sbb mood dah kelaut
Lapar wehhh
Terus cari spot, tikar pun lupa bawak
Then makannnn
:D

image

image

image

Suka sangat dapat susu kochak
Sbb lepas hbs minum terusss recycle
Botol Foodgasm tu dah taktau kat mana lol

Anyways kat Foodgasm Fest 2.0,
Something really interesting happened!
As in, aku daftar jadi organ donor
Dah memang life long dream nak jadi organ donor
Derma yg tak obvious je la
Hopefully by the time I'm dead, semua organ tu boleh reuse lg lololol

image

Gituuuu cantik tak kad dia?
Hehehehehe

Next year hopefully ada lagi
So boleh simpan duit siap2
Kekekeke

Bye! =)

Labels: , , ,