Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· FOODBLOG: Grease Cheesesteak Cafe, Shah Alam
· Self proclaiming
· Should I?
· Getting pretty worked up
· Blank Space
· Castle
· Keeping your dreams alive.
· Tak paham.
· Growing Up.
· Sky full of stars


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

FOODBLOG: Foodhunters Feastival, TTDI
Sunday, November 23, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

image

Yaaaa mukadimah gambar belon jap ek

So now nak cerita pasal Foodhunters Feastival that was on 29 & 30 September
Kau mampu cerita terperap dua bulan baru nak ceritaaaa?
PANGGG! Sedas
Hahahahaha

Anyways sebenarnya dah lama dah tau psl benda ni
Sbb 'Amira la kan
Hahaha
It was held at Taman Rimba Kiara, TTDI
Ala, guna Waze je kalau taktau hehehehe
Food selections were okay-ish
Tapi parking memang hazab sejak dari azali kot

Alhamdulillah masa kitaorang dtg tu
Dpt parking just ni
Then laju2 cari makanan yang berkenan

Sorry gambar makanan je ada
Hahaha
Overall the feastival (word play, i likeeeee)
Was definitely awesome
Sayang masa pergi tu duit tak berapa nak ada
Jadinya beli simple-simple jekkk
:D

image

Ni je gambar yang ada hahahaha
Tapi yang penting susu kochak kena ada okay
All time favourite from butik @eclipsestore
Nak pegi jauhh
Batu Caves sana nunnnn
Menapak kalau dari Klang ni
Hehe

Overall memang sedap makanan kat sana
Cuma poket je tak mengizinkan haha

Dengar cite diorang nak buat 2.0 nanti! Eeeeep! Can't wait! :D

Labels: , , ,