Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Blank Space
· Castle
· Keeping your dreams alive.
· Tak paham.
· Growing Up.
· Sky full of stars
· November #1
· Gratitude.
· Things to do before i turn 26
· Neutral, katanya


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Getting pretty worked up
Wednesday, November 19, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I got pretty worked up yesterday
And today too.
Feel like screaming at the ridiculous people
And the pressure,
Oh the pressure is kinda eating my soul alive wtf

Stress laaaa bila kena hadap orang yang sangat kurang efisien
Tanya banyak kali because I wanna make things right
Tak jadi isu pun rasanya, tapi stress laaa
Stress jugak dengan pe'el customers yang entah pape kengkadang
Sometimes they want something, but at the same time diorang pun taktau apa yang diaorang nak
Sangat-sangat tak efisien ye
Membuatkan aku rasa macam, 'asal aku buat keje ni pulak?'

Macam tu sekali okay
Berapa kali aku rasa nak hentak kepala laju-laju atas meja
But i didnt
Aku cuma tarik nafas dendalam, lepas tu istifar
Alhamdulillah lepas tu okay

Lepas tu jadi lagi weh
Hadoiiiiii rasa nak menjerit jeeee
Nak settle satu benda pun susah
Semua orang susah betul nak dapat kengkadang
Lagi aku tension

Client satu ni memanjang takdek
Meeting memanjanggg
Like hello, aku pun guna taktik tu
*.*
Lagi senang kalau ko bagi aku cakap dengan boss ko
Tapi sometimes dia mmg ada meeting kan
So kena husnuzon memanjang

Hahahaha adoi la
Nasib badan aku makin stress
Nasib baik semua payments are in order
Manual transactions pun dah siap
tinggal nak check one by one
Tally ke tak
Tu je

Tengok la macam mana
Haihh

Hopefully the year will wrap up smoothly
And I shall welcome 2015 with open arms

=D

Labels: ,