Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Should I?
· Getting pretty worked up
· Blank Space
· Castle
· Keeping your dreams alive.
· Tak paham.
· Growing Up.
· Sky full of stars
· November #1
· Gratitude.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Self proclaiming
Saturday, November 22, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

image

So I meet up with Gina today
Gina is actually the author of 4 novels
Under Fixi
Ala indie books tu
To be honest, I never really get the chance to read her novels yet
Tapi seronok dapat jumpa dia td
We had lunch at KFC
And while eating, dapat jugak input yang serious best
She reminds me alot of Nadia
( I miss you Nadia)

Cara dia ckp, dia sengih semua sama
So mcm starlet sekejap
Anyways like i said, seronok berborak
She actually help me to figure out what was wrong
Sebenarnya dulu aku agak defensive bila orang start telling me what wrong
Hahahaha saikosis okay
Kau dah mintak tlg orang, kau yang kelam kabut nak tacing bagai
PANGGG! sedas ahahaha
Tapi kali ni aku dah ready
Sbb Gina is an established writer
So her credibility lagi boleh dipercayai gitu

Habis buku aku kena conteng semua
Hahahaha tapi takpe, dari situ dah boleh nampak
Mana yg aku kena improve
Turn out to be i need to master the language
Punctuation grammar semua ke laut
Especially punctuation halahaiii
Sabo je la hehehe
Sorry Gina
I made you dpt sakit mata jap
Kekekeke

Lepas sesi 'menconteng' semua
Still dapat input
More to guide la sebenarnya
Macam mana nak daftar ISBN, e-ISBN etcetera
And also sharing knowledge of manual submission
Hehe

So sekarang aku kena start belajar language balik
Especially on the two parts mentioned earlier
Korang doakan aku ye

Btw Popular ada buat contest
Tak igt tarikh tutup dia bila
But I think i will give it a shot
Bismillah =)
Nervous takyah cakap lah
Dah lah storyline mcm kena tukar
Aishh memang berdebar sgt
Kena pikir plot and characters balik

Anyways
Thanks again Gina
For your time
I had so much fun =)

Nanti jumpa lagi! x

Labels: , ,