Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Growing Up.
· Sky full of stars
· November #1
· Gratitude.
· Things to do before i turn 26
· Neutral, katanya
· Sejenis.
· Jimat cermat amalan mulia
· Tak habis lagiiiii
· Down under.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Tak paham.
Sunday, November 9, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Aku tak paham sebenarnya.
Kenapa kita tak boleh bercerita?
Macam aku, orang tanya, 'what's your plan?'
Aku jwb la plan aku apa dia
Working, continue study, plan to be a zumba instructor, publish my book, buy a house, kawen etc etc
Tp mak cakap jgn
'Nanti tak jadi, malu'


To be honest, it is AFTER ALL just plans
And it is MY plans
So kenapa kena tanya balik, somehow with a smug face whether i've achieved it or not
Serious tak paham
Memang culture macam ni ke?
Lewls


Kita husnuzon la ye
Everything is out of curiousity
Nasib ah dapat sahabat handai sedara mara yang curiousity level tinggi
In a way
I find this isn't healthy
We somehow are making all these like a competitions
'Who have it better?'
'Who excel better?'
Etc etc


Aku pun sekarang makin malas la nak update anything
People seems to know where is my whereabout (thanks instagram lol > kehendak sendiri)
Malas nak tulis lelebih
let curiousity kill the cats
Nak mendirikan masjid pun buat planning sesenyap bahahaha jkjk
Mulai hari ni kemungkinan besar
Aku akan bagi jawapan default bagi soalan-soalan yang sering kali diutarakan


Aku akan start bersifat husnuzon
For most of things
It is already the second last month of the year
Dan dah tahun baru pun dah lama
I guess I really need to change
Tahun depan pun dah tua setahun
Kita ni makin lama makin tua
Bukannya makin muda
4 more years, everyone
I will cross out at least a few of my lifetime to do list
Bucket list for Atika Sikun
mehehehehe


People said you will jinx things
If you keep telling everyone about your plans
So i better not
Maybe, just maybe
If they ask, then i will tell
Tu je =)
senang, kan?


Aku pun dah malas
Bila cakap lebih, orang bercakap
Baik cakap kurang
Sbb aku pun bangsa cakap banyak
Biar jadi lagi misteri
Hahahahaha


Eh adik aku follow blog aku
Hi nyah
Dendiam sudah eh baca apa yg kakak rempankan ni
Hahahaha


Dah la
Penat aku


Ha, moto hidup baru -
" Chi più sa, meno crede, right? "



Bye =)

Labels: ,