Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)
· Puasa
· Likewise
· WhatsApp.
· The Maze Challenge Asia 2014 & IOI Mall Putrajaya
· Braces 2.0
· Gotta stop.
· FOODBLOG: FIQ's Gastronomy, SS19 Subang Jaya
· FOODBLOG: Magnum Cafe, KL


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

#PrayForPantaiTimur
Friday, December 26, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Since the past week, Malaysia dikejutkan dengan berita banjir. yang lebih teruk dari tahun sebelumnya. Aku yang menjadi silent reader pun terkesima, sebab I was in Kuantan for about two years. So, nampak lah semua benda yang jadi. :( Harap-harap semua selamat la. Alhamdulillah, still, not all areas are affected. sebab ada ramai jugak kawan aku yang rumah diorang selamat (sebab atas tanah tinggi kot) 


Kelantan dah lumpuh terus. and semalam baru dapat berita yang Perak dah naik air. Jambatan dekat rumah acu dah tak nampak *gasp* :O Mak kata Acu dah tengok Opah, try tengok apa yang kena angkat semua lah kan. 


Please everyone, at times like this, let us pray and lend a helping hand. 


Sesiapa yang nak menderma pun boleh, just google or click any related link. then mesti ada! :)


Take care, everyone! Be safe x