Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· The Maze Challenge Asia 2014 & IOI Mall Putrajaya
· Braces 2.0
· Gotta stop.
· FOODBLOG: FIQ's Gastronomy, SS19 Subang Jaya
· FOODBLOG: Magnum Cafe, KL
· FOODBLOG: Foodgasm Fest 2.0, TTDI
· FOODBLOG: Foodhunters Feastival, TTDI
· FOODBLOG: Grease Cheesesteak Cafe, Shah Alam
· Self proclaiming
· Should I?


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

WhatsApp.
Tuesday, December 16, 2014 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

image

Perasan tak engkorang,
Yg ada smart phone tu mesti ada kes mcm aku
Groups punya la banyak
Ahahaha
Tak tambah lg dengan conversation personal lagi
Pening gak kepala aku lol

Tapi aku perasan
Sekarang ni aku rajin la nak menghidupkan balik groups tu semua
Aku dah decide nak stop buat online bisnes
Sebabnya:
1) aku malas
2) baca yg no 1
Hehe
So alhamdulillah group dah kurang

Now tinggal groups bergossip
Ahaha
The Jemahs - group budak sekolah menengah bergonjeng
JBTs - group yg rata-rata dah jadi kawan sebelum akil baligh (bebudak primary school)
S5 mix - basically group utk buat benda random
My girls & The Senahs - group kaki makan
Dgn group MPP masa kolej
And kelas OM114 masa kolej
Haaa tu je la kot

Tak kosser aku nak melayan group bebanyak
Hahahaha
Tp ada plan nak buat group classmates masa sekolah menengah
Tengok la kalau semua rajinnn lol

Tapi satu je aku perasan
Ramai jadi silent reader
Aka jenis tak suka go into convo
Aku pun pelik
But whatever la
Asalkan tak diammm memanjang aku dah okay kot hehe

Anyways
Bulan 1 Qila nak kawen
Aku yg telah menjadi cupid dulu
Hahaha (aku rasa la)
Tak sangka jodoh panjang =)
Alhamdulillah
Congrats korang! Hehe

Yang penting
2015 gonna be a new year for me
In everything inshaAllah
:)
Hopefully less bumps unlike this year
Still grateful tho
Hihi =] 

Toodles!

Labels: , ,