Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)
· Puasa


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Fridayyyyy
Saturday, January 17, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

I am surprised that I am still alive right now lololol the whole week has gotten me totally flabbergasted. Learning new things unwillingly (okay, tipu je hahahaha, dah tau sebenarnya saje buat spekulasi) luckily Friday was a very good day. I finally got to tidy up the accounting part and also tidy up my table.

Disebabkan office tu aku sorang je staff (believe it or not), so last time on one of the weekends aku rajin gak datang pepagi dalam two hours macam tu utk tidy up admin side. Filing etc. Sekarang ni untuk bulan December 2014 tak habis filing and untuk 2015 punnnn tak start gear lagi. Sobs! Harap-harap tahun ni naik gaji please. And dapat another colleague please.

Sekarang ni macam yang i told you guys before (eh, ada lagi ke yg baca blog ni? lol) I am also teaching at a tuition center in Klang. So far I am only teaching English and BM. The students banyak yang nakal, tapi normal rasanya untuk budak-budak. Haha. Kena tegas sikit kot masa mengajar. Mehehehe.

Every weekend Saturday or Sunday pulak I will normally conduct interviews for an online magazine. So, busy jugak disitu. Despite all these busy-ness, tetap bersyukur sebab semua kan rezeki. Hehe. Penat sikit, but I think i can managed. Sembang dgn A, the owner of tuition center, also helped him with the admin side.

Memang cerita dia kena create office system kot. Tapi aku buat yang basic, macam yang aku buat dekat current company. Can't wait to see the result!

For the first quarter of 2015, I plan to get few things sorted out:

-First, would be my two savings. One for my simpanan and another one would be for my holidays. Hehe.
-Since March nanti ada Matta Fair, haruslah aku akan terus renew passport to five years sebab murah gila now. Only RM200! itu second thing la kan.
-Then, third aku nak servis kereta cantik-cantik like nobody's business lol sebenarnya nak servis kereta for 30000km -> buat tinted 4mil -> tukar all four tayar -> tukar seat to PU leather -> tukar rim. Haaa tu je 5 benda yang aku memang and nak buat.

-Fourth, plan for holiday expenses! Setakat night take decide lagi mana nak pegi. Hence, tak sure lg. Yang penting, ticket around RM2.5K at least. Kalau dapat lagi murah, lagi bagossss. (Ringgit value wai yu drop so bad T.T)

Tu je la kot for now. Nanti update lagi ha. Babai.