Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)
· Puasa
· Likewise
· WhatsApp.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Goodbye.
Wednesday, January 14, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Masalah kucing dalam rumah makin menjadi-jadi. Nak-nak mak je yang selalu tolong buang poo poo diorang. So semalam, decide untuk give them away to a kedai makan nearby some place (not mentioning where). Sedih bila depa gesel-gesel dekat kaki masa drive (jangan tiru aksi ini ye kawan-kawan) but what to do. Doesn't have the time to potty train them and ect T_T Dari diorang kecik, sampai la la ni dah besar manja semua, tetiba kena jugak giveaway. Can't wait to finally get to raise them properly.

All my cats tak pernah pegi klinik vaksin ke apa. Sebab 1) taktau mana nak pegi (no transport) and 2) financial constrain T_T sedih wehhhh T_T Hmmph. Mungkin, jodoh kitaorang bersama takat ni je T_T



To Lepat and Otak-otak, 

I hope you guys will be in good hands :) Hopefully meet a better new owner (if the kedai makan people decide not to keep them) T_T I really want to keep you guys. But I can't D: I am really sorry. 



Photo with Otak-otak.




Photo with Lepat. 




*wails*



Labels: ,