Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Kadang kuasa dua
Wednesday, January 21, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Aku tengah stress ni sebenarnya.
Al kisah some miscommunication nak handle documents.
dah satu hal aku nak asyik call akak ni, kena deal bagai.
dah lah akak tu suara macam petir.
Ya ampun aku urut dada jap
tapi ye lah, itu kan semua asam garam bekerja
you learn more, good ways or bad ways

sekarang ni aku makin sibuk
nak update blog pun sibuk yang amatttt
Alhamdulillah tadi selesai kepeningan kepala 
So sekarang pening kepala baru lol 
More jobs but then so far okay la, dapat handle dgn jayanya. 

Mak last weekend pegi Bandung
Sempat pesan suruh mak belikan telekung
Sebab telekung sekarang pun dah pendek 
Dapat okayyy 
RM30 jeeee and kualiti marvellous!
So sekarang solat get-up aku sume kaler pink huahuahua hahaha 
Then mintak mak belikan sling bag takdek pulak 
Sempat pesan dekat mak tolong belikan Kartikasari utk Eleena ngan Fasha 
Thanks mak! 

Aku sekarang ni dah makin banyak keje 
Masih lagi tak dapat buat notes mcm David ajar 
Jadinya aku kena start bebetul balik kot 
Tak boleh la wehhh 
Tak menang tangan 
Boleh sakit jiwa kengkadang 

Letih satu hal 
Lepas tu malam pun kena hadap students 
Kengkadang tu mengantuk yg amat 
To terus segar bila students excited dlm kelas hehehe mucho loves! 
Tolong A utk decorate the tuition center 
Maybe one day I'll come and clean up everything properly 
Weekends, obviously
Aku sakit mata tgk paper bersepah
Hahahaha

Weekend pun busy dengan MPM 
Kisahnya hari ni i got so pissed and annoyed because I arranged phone interviews, 
Lepas tu bukannya nak angkat 
Grrrrr rasa nak meletop ye 
Last2 aku bgtau Mr.V, then nasib baik dia paham fuhhh 

Nanti bebila aku share psl zumba party aku dgn date aku dgn si Fadh and Yatie hahaha 
Malas ya ampunn
Maafkan daku hahahaha 

This year mmg aku nak pulun habis habisan 
Kumpul duit bebanyak 
Then inshaAllah travel somewhere utk rehatkan diri =) 
Already have few places in mind 
Tgk bajet haaa hehehe 


Baiiii 


Labels: ,