Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)
· Puasa
· Likewise


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Kelam kabut
Thursday, January 15, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Hai guys!


Baru lepas balik dari lunch. For the whole week I am busy with work, mana nak handle shipping docs nye, mana nak buat account nye, mana nak set appointments nye, pendek kata man power kekurangan disitu. Now I am taking some times off. Hahaha. Semalam semak gila as I key in all the data and stuffs. Ms.L pun busy sebab ada banyakkk new jobs and there's only me in the office *nanges*


Sekarang ni office masih lagi bersepah. Maybe I'll come on one of the weekends to clean up the office like i always do. Tak boleh tengok benda bersepah-sepah dalam office. Mungkin patut pupuk kesedaran yang sana dekat rumah hahaha.


Speaking of work again, sekarang ni semua kelam kabut T____T sebab semua benda aku handle sorang, dah lah takdek ura-ura gaji naik ke hape. hmmph. Anyways, dekat rumah the two babies yang mak aku babysit for the last three weeks finally balik rumah. Jadi, sudah merdeka untuk sekarang.


Nak mintak maaf sebab aku tak reti nak tulis bebetul semenjak dua menjak ni. Main tulis pakat mana boleh hahahaha I kinda like writing like this, lebih dekat di hati gituuuu :p Apa lagi ek nak cerita? Oh yes. Aku dah start mengajar tuisyen balik. Only on Tuesday and Wednesday night. So far alhamdulillah okay. Ada la a few yang suka main-main, but i think i can handle them for now. Aku pun rasa aku kena start bawak notebook besar. For my own reference of course. Hehehehe. Semalam lepas kelas, me and A spoke quite a number of things. It was really eye opening. Lepas tu nasib baik sempat merempit pegi mamak tapaukan lauk untuk Mak and Abah. Hewhewhew



Dah lah sambung buat keje balik. Toodles! x