Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Momento Cafe, Setia Alam
· Sundate
· Kadang kuasa dua
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Largest Zumba Fitness Party
Friday, January 30, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

On 18th January, I went for Great Eastern's Largest Zumba Fitness party. 
Sebab apa?
Sebab aku minat Zumba. dari start keje dekat FF lagi. 
and sebab ZES David Veles ade. wuwuwuwuw. handsome weh. 
Hahahaha. So, awal-awal lagi dah ask around siapa yang pegi, and turn out to be Hui Lian my lenglui pun pegi. 
Whatsapp abit here and there and also tumpang her to go to Stadium Merdeka.
Last-last rupanya Hui Lian amek LRT gak. 

Monorail > KL Sentral > Stadium Merdeka 

Boleh pulak terserempak dengan Christina
Christina ni hardcore Zumba instructor dekat FF dulu
Nasib baik dia still ingat kat haku
hahahaha

Sampai sana jumpa kawan-kawan Hui Lian 
and then terus warm up siap-siap.
Overall it was AWESOME! :b
The instructors are amazing, the crowd are awesome too!
tapi aku stress, sebab kejap-kejap ada mamat ni block view aku. 

HOIHHHHH! -.- 
rasa nak tolak mamat tu ke tepi. 
nasib baik ada huge ass screen kat depan. boleh tengok gak.
We ended the party at around 10 am-ish.
Lepas tu, sambil tunggu nak bergambar dengan props event, 
Kengkawan HL pun amek gambar. 
Tak pernah okay seumur hidup orang gila selfie. 

I mean, they are like crazy friendly! 
Aku pulak yang segan hahaha 
So, ade gambar yg aku tlg amekkan, 
Sebab segan, 
Semua cecantik, aku ni macam penguin sebelah diorang hahahaha 

Lepas selesai amek gambar, 
Diorang discuss nak pegi mana untuk makan 
At the end of the discussion 
Decide nak jalan pegi petaling street 
Masa ni aku dah berjahit dengan handphone dekat tangan 
Kinda my way to cool down 
Sempat Sembang dgn Charlene 

She said we're already friends on FB
Apparently she is a good friend of Wei Jun and HL 
patut la muka familiar 

Sekarang kalau orang tegur pun susah nak cam 
Memori sgt limited lolololol 
Nampak sangat dah berusia 

It was a really fun walk from Stadium Merdeka all the way to Petaling Street 
Too bad masa tu sangat la exhausted that I didn't get to snap any cool pictures hahaha 
So #unfit lol 

Lepas makan dekat KFC Petaling Street, 
We walked further more to Wisma OCM to collect their race kits for 100 Plus night race pulak 
Adventurous gila aku rasa hahahaha 
Alhamdulillah sampai rumah dalam tengahari macam tu hihi 

And then I took a quick nap, 
Dapat tido kejap je sebab main landing atas sofa 
Sudahnya satu badan sakit 
Sobs 

Makin berkobar nak amek Zumba certification bila tengok ZIN and ZES kat atas pentas
and in order to lose weight, you need to work on your toning as well.
You can read it here.  

Apa lagi eh nak cerita? 

Oh, rewind kejap 
Sehari sebelum tu aku pegi jenjalan dgn Lala 
Since Amira masa tu dekat Sarawak 
So we went out to help Lala buy some stuffs
By the way, lala pun dah beli iphone6
Seksi okayyy
Like always, plan awal-awal sebab tak nak pening kepala
So decide pegi Aeon Bukit Tinggi Klang je 
Kebetulan aku sempat jumpa Ikmal and Yan 
Masih sado badan Ikmal itu 
Good job buddy! 

Cadangnya nak beli shoes for her work 
Tapi biasalah perempuan kan 
Cotton On sale menggila weh! Menyampah aku 
Dah la masa tu takdek duit D:
Lala pun terjebak beli few shirts 
One thing I LOVE about Cotton On is definitely their extensive lines of apparels 
So, maybe weekend ni aku nak singgah jap gak hahahaha 

Kaknyah pun baru beli seluar workout from F.O.S, RM50 only!
*korek tabung* 

Okay. Tu je nak cite for now. 
Photos below as always. Hihi. 




The girls. and penguin.



The girls. awkwardatika.jpg lol



Lenglui(s)



Atika and Christina.




Yay! Siap!



Medal cantik weh.



With Lala. 





Gambo favourite pada hari berkenaan. 

Labels: , ,