Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Sundate
· Kadang kuasa dua
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Momento Cafe, Setia Alam
Monday, January 26, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Finally!


Mak went for a short holiday in Jakarta last two weeks, and I've decided to go cafe hunting with Kaknyah. Sebab bosannnnn every single day asyik makan dekat Sikun Nazifa (wah wah over ye kau), so we opted to find a nice cosy restaurants to have dinner. A small hurrah celebration sebab kaknyah baru habis her last paper, so she has basically graduated (provided dia tak flunk any subject *touchwood* or suck at her intership hahahahaha, okay dah habis gelakkan) . Godek punya godek dekat google, finally found a cafe at Setia Alam. 

"Nyah, ni Momento dekat je ni" 

"Ko tengok menu dia dulu"

Kaknyah already eaten, so dia teman kakak dia je ni. Lately, I have not ask much for any food hunting. Al maklum, iols busy jadi headless chicken, juggling three jobs at once hahahaha so, bila dah teringin tu, haruslah pegi kan. 

Finally decided to dine at Momento Cafe, Setia Alam. Rupanya dekat je. Belakang sikit from Pasar Malam Setia Alam tu je. Macam biasa aku suka guna waze, taknak bazir masa cari jalan (alasan, padahal buta jalan kahkahkah) 

Dah sampai Momento cafe tu, very impressed with the deco, first of all. Masuk dalam, perasaan tu macam, "vah vah vah" sambil decide nak duduk mana. Finally decide untuk duduk atas sofa dekat sebelah kaunter. Bukak menu, price dia not bad. (sorry no photo, dah lapar sangat masa tu hahaha = bad blogger) RM15+ and above for meal and drinks pun dalam RM5+ and above. I decide untuk tukar kesukaan tekak and order Steak Pasta. Mind you, I am not a steak person. Sekali sekala boleh la. Beef pun kurang. Kaknyah pulak order Chocolate Cake with Ice Cream. Kemain kau. Then, kaknyah tanya nak minum apa, she choose to have Mocha drink. Iols pun nak, tapi ongkos tak cukup.

Kaknyah kata, takpe dia belanja. wahahahaha. terus order latte. bila sampai, hot mocha latte rupanya. ceh. nasib baik waiter tu baik hati bagi  ais hehehehe memang seronok dapat makan at cafes sometimes. Kalau duit banyak, apa salahnya kan? hihi 

Masa tengah makan tu, tetiba (banyak sgt surprise nye lol) kaknyah tegur yang kawan iols ada dekat belakang. Bila pusing, alahaiiii Sook Pui rupanya! It has been years since I last met her! *insert melancholy melody* hahaha nasib baik ade Facebook, dapat update each other indirectly. Sook Pui masih lagi Sook Pui yang tersangat comel ye. Cakap pun lembut je. 

Dapat la update each other before her foods arrived lol sempat amek gambar gak. Our foods were delicious by the way. Seriously delicious. As a non-steak lover, I highly recommended the food here. From what i know, more additions to the menu eversince they opened to the public. So yeah. As always, not many photos are taken sebab malas, but here are a few. 





Our foodie spread.

Sook Pui and I.


Amira Sikun. 



You can check them out by googling: Momento Cafe Setia Alam
Address: Lot 39-G, Jalan Setia Indah X U13/X, Setia Alam, 40170, Shah Alam, Malaysia


xx

Labels: , , ,