Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Kadang kuasa dua
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Sundate
Monday, January 26, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Dua minggu lepas, decide nak jumpa Fadh and Yatie since lama dah tak jumpa and Yatie pun baru habis exam. Pung pang pung pang planning, finally decide jumpa dekat Sunway Pyramid.

BAD DECISION.

tau tak Pyramid sangat hazab during weekends? The parking spaces yang memang menduga iman.  Sobsssss i spend almost 20 minutes untuk cari parking, alhamdulillah dapat jugak. Aku risau gak sebab dah lah aku tak biasa jalan dekat dlm parking sunway tu. (my first time driving to Sunway Pyramid by the way) hehe. 

Aku dah sampai tu, kelam kabut sebab takut dah lambat kan. Lepas tu, Fadh call cakap dia baru otw nak amek Yatie dekat hostel dia near Paradigm Mall. Huhu. Nasib baik ada ebook dalam phone, dapat la baca novel 2 3 buah untuk hilangkan rasa bosan. 

Tetiba, aku nampak kelibat someone familiar. Bila tengok balik, Tomok wehhhhh! And his little family. Paling tak tahan nampak Aryan. Ya Allah, comelnyaaa. Haha. I was contemplating whether I want to ask a photo with them or not. I don't want to be deemed as a stalker or anything, but I guess I passed for one. I moved stealthily from one place to another, watching them from a far.

Very indecisive la okay! Tapi, last-last tak amek gak. Terpikir, it was their family time. Taknak la kacau kan? Haha so yeah, like I was saying, I now can be a professional stalker hahahahaha 

Tunggu punya tunggu, diorang tak sampai pun lagi. When i call them, rupanya diorang sesat masuk tol lain LOLOLOL so I need to wait for another hour or so. 

Sementara menunggu tu, dapat la aku tengok gelagat manusia dekat cinema. Macam-macam fesyen, macam-macam ragam. Paling tak menahan, I saw this one group taking photo while posing like Datin Sri Vida hahahahahaha! (Qu Puteh, Qu Puteh, baru laaaa puteh) nasib baik tak tersedak air. Lol dah bosan-bosan tu, finally diorang sampai. Yay! :D 

Yatie teringin nak makan popia apa entah (tak ingat dah sebenarnya kahkahkah) , but then at the end, we decided to have Japanese bento at Asian Avenue. Second time having lunch there. Sempat la bergossip, catch up apa yang berlaku dalam hidup memasing and bla bla bla.

Lepas tu, kitaorang jalan-jalan, tolak mannequin dekat luar kedai-kedai dekat situ and then run. (okay, yang kedua last tu tipu). I have been pestering everyone to take me watch Taken 3 for a whole week masa tu. sampai satu tahap rasa nak tengok sensorang je lol so, once again, aku usulkan cadangan nak tengok Taken 3, and they said yes! oh joy! :D Nasib baik ada GSC Movie Club lane, dapat beli tiket cepat sikit. 


Sementara nak tunggu movie start, we went to the arcade (sebelah je pun) and spend some times there. Kalau pegi arcade, my favourite games would be the one yang main tembak-tembak tu. like for an example, House of Dead. Forever favourite okayyyy. Ajak Yatie and Fadh main games yang kena duduk dalam cubicle, tembak raksasa, more like mutant giant spiders i think lol 


Lepas dah penat main game, finally movie theater pun dah bukak. Took like three millions selfies sebab Yatie suka nau dengan handphone aku. hahaha. Sempat amek gambar dekat Taken 3 punya big poster tu. Heeeeeee. Overall, the movie was great! not really necessary, but is great, nonetheless :D Have been a fan since the first movie came out, and was really happy on how it ended. It was all gruesome, but nvm. hahaha. 

Lepas movie, tak dapat nak stay lama sebab dah petang. (sape suruh datang lambat? >:( haha tetiba emo) so I bid farewell to them and headed home. Balik rumah pulak, tersalah amek jalan, terpaksa lalu Kesas Highway. Jauh boleh takkkkkk. Hshshshs. Sabo je la. 


Nasib baik dah burn CD baru. nak beli bekas dia takdek masa la pulak. Sobs,



Atika. Fadh. Yatie. 




#ootd




Liam Neeson!




Finding my inner Japanese. いただきます !

Labels: , ,