Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· First of 2015.
· Taking It Easy
· two-oh-one-four *jazz hands*
· #PrayForPantaiTimur
· The Day I Realized Things
· The Part When I Had So Much Fun (hashtag eeeeep!)
· Puasa
· Likewise
· WhatsApp.
· The Maze Challenge Asia 2014 & IOI Mall Putrajaya


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

twenty-three ;
Thursday, January 8, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Can't believe I am turning twenty-three this year.





TWO.THREE.


I already feel old. With my cousins and friends all getting married, and being pregnant. Shess. Chill guys! Will you slow down? :p decided to revive my blog since now I can blog on the go. Hehehehe. and also, when I am all bored, I can also do things on my phone.

We took times off, all civil although it wasn't that easy. I really need a breather. Tak nak sesak fikiran. Free jiwa dan raga. Sunyi la kengkadang, tapi dah lama sebenarnya rasa sunyi tu. Rasa platonic. So how? *shrugs* I am still figuring out what to do with life and of course, I would like to plan a kick ass vacation, just how Tricia did for hers. It will need a large sum of money, but I am ready. As ready as I can be. InshaAllah. Hopefully everything will go well. Kena plan everything betul-betul dulu. :)

I have been talking to my close friends on daily basis. So blessed that I can find comfort just by talking to them since I can't really talk about it with my family (mak and kaknyah) because i find it awkward to do so. I am still holding to the promises made for the past four years, verbally and emotionally. Still have some hopes left but I shall not let it takes control of my life. Like I said, we parted in a civil way.

This year I am starting fresh. As a new person.

Umur pun dah makin lanjut. Kena lah matang (still young at heart ok hahaha) tak boleh nak marah-marah nanti cepat tua. Hehe. Kena gembira selalu, because I know i have lots of people praying for my well being everyday. Make up everything worth keeping. Learned to forgive that bitch back in college (sampai sekarang takleh maafkan, oh why kenot let go grrrr) , eventually i will, i guess. mungkin lagi 10 tahun lagi. hahaha. level up as a person, as an individual, set my goals straight and just be happy.

Mungkin ada hikmah for now. Single mingle like pringle hahaha so - I am taking things easy. Kalau emo pun, throw tantrums on Facebook (wah macam spiteful giler lol) then I am okay. Aku rasa fasa asyik nak meroyan memanjang dah makin pudar. Jiwa pun takdek rasa kosong. Follow with the flow la eh? Moga jodoh panjang dengan semua, dekat diri dengan Dia. dan macam-macam lagi.


I am not a good muslim, I pray but doesn’t really put my effort into them. Malu aku nak mengaku tapi itulah hakikatnya. Aku selalu ralat. Sekarang ni, aku berdoa untuk aku agar jangan lupa lagi dekat Dia. Aku doa agar aku selalu dekat dengan Dia, jadikan aku manusia yang lebih baik dari semalam. Aku betul-betul nak berubah.

Contoh Istidraj ni apa ea? Kau jarang solat, Quran jarang buka, selalu buat maksiat dan jarang zikir tp kau selalu dapat apa yang kau nak.

Baiknya Dia, kan? Kalau nak doa dipanjangkan jodoh pun boleh kot? Bahahaha :P now aku dah clear everything on Facebook, Twitter and Instagram. Start fresh. Amend yang mana patut. Cuma gambar je takdek masa lagi nak buat. Aihhh D: Time to fix elationship aku dengan Dia, dengan family and dengan people who actually matters properly :) dan nak membesar bagai juara hahahaha


Lepas tu aku nak be more financially independent. Nak double up my bank account as many as possible. Jadinya that's why aku amek more freelance job. Mak and kaknyah risau takut aku penat, inshaAllah selagi boleh buat, aku buat la kan. :) Muda lagi. Hehe. Also, I am trying to fight off the urge to succumb to my wants lol *urut dada* bahaya betul. nafsu dunia semata-mata. hahahaha. InshaAllah aku dahulukan yang mana penting. Hehe.



Ini sebenarnya azam tahun baru aku. Semoga dipermudahkan. Bismillah.



xx



Labels: ,