Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Boat Noodles, Klang Parade
· Largest Zumba Fitness Party
· Momento Cafe, Setia Alam
· Sundate
· Kadang kuasa dua
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.
· twenty-three ;
· First of 2015.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Day 33 of 365
Monday, February 2, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

February.

How time really flies.
Which means, I survived the first month with my supervisor.
Literally stepping up my games in doing the business.
survived first month of part time jobs and getting paid soon. 

End December, i actually set a few goals for myself.
In terms of fitness and also finaKazan yna.
Tapi lepas dah start buat keje part times ni,
I am setting only 1 goal for this year: 
To save up RM1500 a month. 

By hook or by crook, 
Aku kena simpan that amount.
Benda lain aku akan hold dulu.
Sebab aku rasa ni mindset aku paling kuat
Because i know i can do this.
Alhamdulillah for January aku actually dapat save up RM1500! (more or less la kot) 
Aku rasa macam nak nangis okay.
Lol

sangat bangga dengan diri sendiri 
Reasons why aku target nak simpan that amount is because I am heading out of Malaysia for quite a period of time 
So, bila balik Malaysia taktau ada lagi keje ke tak LOL 
And plus, kena make sure ada savings untuk kenduri jugak la hehe 

So sekarang 
Aku akan rombak balik monthly commitment so that yang penting settle dulu, then savings then baru belanja
Warren Buffet gerenti bangga sebab aku dah dapat ikut advice dia bahahaha 

Alhamdulillah jugak
I feel so much contented these days
Too early to feel liberated, but i am already feeling it
Lol sorry
kawan-kawan yang dekat and yang jauh
Semua tak putus-putus bagi semangat
Family members yang stop tanya soalan cepumas hehe
with them, i found a reason to feel so much alive 

Alhamdulillah, syukur :)

Rutin aku pun dah bertukar starting this year
Sebab dah janji dgn Mira nak kurangkan keluar malam,
Jadi aku pun dah kurang keluar 
Kalau keluar pun, utk tapau dinner
Or pegi ajar tutor 
Tu je 


Rasa matured sangat sekarang 
Hahaha 
Tapi tu la 
So excited with the planning I have in mind 

Ya Allah, permudahkanlah segalanya 
Aminnnnn 
:) 

Have a great month, everyone! Muahs! 



xx






Labels: ,