Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· Well,
· Day 33 of 365
· Boat Noodles, Klang Parade
· Largest Zumba Fitness Party
· Momento Cafe, Setia Alam
· Sundate
· Kadang kuasa dua
· Fridayyyyy
· Kelam kabut
· Goodbye.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Qila got hitched!
Thursday, February 12, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
31 01 2015
Tarikh bersejarah
Another girl in our class got hitched! Wee!
Yang paling sweet sweet gitu
Memandangkan dah ade group whatsapp kan
So Qila jemput kitaorang dekat situ je la
still baik hati nak bagi kad semua
hehe kad kawen Qila comel ok


Qila and Epul ni dah lama bercinta
dari sem tiga rasanya
teringat masa mula-mula diorang kenal
kelakar betul
Qila pulak jenis pemalu
Epul ni bising gak la kan
Epul dekat kolej masa tu sekejap je sebab alhamdulillah dia dpt SPA
jadi aero-engineer (kot? lololol)


Anyways masa dia bagitau nak jemput untuk kenduri
memang aku dah book date siap-siap
taknak terlepas la kan
rupanya hari tu aku kena kerja jugak
nasib baik waktu pagi
so lepas je habis interview semua
terus berdesup guna waze


sadly aku sekarang memang waze dependent
sobs T_T
sebab aku jenis tak suka cari tempat lama-lama
nanti aku takdek mood
sebab tau masa mencari tu boleh digunakan untuk lepak ke apa hehe
jauh jugak dari damansara nak ke seri kembangan
nasib baik aircond ok kereta ok
kalau tak berlecak jugak ketiak aku hahahahaha


alhamdulillah, pusing punya pusing sampai jugak
masa tu dah panas terik jugak
tapi gagahkan diri tunggu yang lain sampai
aku decide duduk makan dengan Pupu and Fatin
seronok jugak sembang-sembang dengan diorang


lepas tu dalam sejam lebih macam tu
baru nelly, eny and kak yuni sampai
apa lagi, nak runtuh khemah dekat situ hahahaha
it was really good meeting the girls after graduation

Semua pun dah besar panjang
I was there until 5ish
Sebab tunggu Ayu punya psl 
Sabar je lah
Hahahaah nasib baik sampai okay 
Sambung sembang lagi 
Masa tu aku dah berpeluh 
Was thinking of going back to the studio 
Tapi sumpah tak larat 
So tak jadi la 

Alhamdulillah the whole event went well 
Sebelum balik, boleh pulak aku tertinggal door gift atas meja T.T 
Stress okay 
Nak patah balik memang tak kelakar hahahaha 

So terus message Qila ckp nanti bebila free
I dtg amek, dia pun okay je 
Journey back home was smooth alhamdulillah 
Sebab tau je la KESAS and Federal tu kan 

Anyways thanks Qila and Epul for the invitation <3 hehe
It was great meeting the girls tho 

Muahs! 




Epul & Qila. 


Atika & Qila.


Wan Nur Nellysa.


The girls.

Eny. Kak Yuni. Ayu. Nelly. Atika.


US again. 



Okbaiiiii

Labels: ,