Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· My Sarah - Wall Climbing Date @ Putrajaya Extreme ...
· #AtikaWrites : Mens Physique Malaysia
· Breeze
· So....
· MWM 2015
· What If?
· Imigresen + Jumpstreet Trampoline Park, KL (FINALL...
· Pening
· Gigi
· At times like this.


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

Meet & Greet #88lovelife @ Hello Deer, Wondermilk Uptown
Saturday, March 21, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



For the! past few months, I've been seeing this pink book emerged everywhere. Being a fan (HUGE one okay!) of Diana Rikasari, I told myself I NEED TO GET THIS BOOK. 

#88lovelife is basically about all her thoughts from all the blogging years. So bila I dapat tau yang Diana and Diana (the awesome illustrator!) are coming to Malaysia, of course la nak pegi kan! 

Masa hari MEET & GREET tu kan, actually I was fighting with myself. Berperang dengan perasaan sendiri sebab stress pasal kereta. Lepas accident hari tu, rasa macam nak nangis okay tengok kereta. I am not an OCD ke apa, but I am the kind of person yang suka tengok my things terletak cantik kemas gitu. 

So bila macam-macam hal jadi dekat kereta I, I told myself before this month end, kena jugak betulkan kereta. before GST is implemented lol! 

Tapi last-last decide untuk pegi jugak, sebab bila lagi kan nak jumpa author of the book kan? Sebab buku ni serious best! Everyone should own one ok! Tak tipu! Haha so, macam biasa mintak Mira temankan and she agreed! Thanks Mira! Muah ciked! 

The meet & greet session was held in Wondermilk Uptown Damansara. I tak tau la kenapa, but then waze is so unreliable okay these days! Rasa nak marah je! D: kengkadang tu tengah drive, tetiba signal lost. Jadahnya eeeeeee! Stress tau tak! Nasib baik Google Maps sekarang memang reliable. Fuh 


Lepas ni kena belajar jalan betul-betul. Malas nak GPS dependent. Hahaha 


From Klang to the place amek masa 25 minutes. Sampai je, memang impress sebab lagi besar dari Wondermilk Publika. More spacious semua. Dekat pun dekat. Hoho! 
Bila check balik, rupanya the session tu dekat Hello Deer, a space upstairs Wondermilk.


Basically Hello Deer ni is a venue yang memang sesuai untuk buat birthday party ke, gathering ke. Sebab it is quite spacious gak ah. And the place pun not bad. Hehe the moment I entered the place, I was starlet. 

Literally gasped in excitement. 

Hahahaha I saw the two of them chilling tunggu the event start. Hello Deer and Wondermilk are even nice enough to provide food & beverages for the guests. The cupcakes and drinks are delicious! Sedap! 

To be honest kan, both place and the foods are better than the other outlets. The staffs pun friendlier. Definitely coming here soon. Anyways, after half an hour camtu, the event started. 


I was already fidgetting (in maximum excitement) sampai gigil masa nak tanya soalan. Hahahahaa...macam entah pape...starstrucked punya pasal...lol...We had Q&A session as well. Overall the event was really chill and laid back. Masa tu pun ada jualan merchandise #88lovelife. I nak neck pillow diorang! Cantik ok! 

To be honest kan, sekarang I buy things on impulse... alhamdulillah rezeki melimpah ruah sekarang...happy sangat... I pun doakan yang baca blog ni dimurahkan rezeki selalu... aminnnn :)

Lepas siap book signing semua (I GOT TO HUG THEM!!!!) I mintak Mira drive pegi Shah Alam. Kalau mintak Mira teman, mesti bawakkan dia pegi tempat yang dia nak pulak kan? Mira nak beli tudung dekat SBU and Fishka. Tapi last-last I yang memborong flats hahahahaha so happy! 

Selesai semuanya, terus balik rumah sebab masa tu already almost 6pm ish. Singgah Wang Solo jugak sebab Mira nak makan Ayam Penyet diorang. Their food was okay? I still prefer Ayam Penyet AP. Hahaha. Dah la air kelapa tak fresh. RM4.90 pulak tu. Mendatangkan kemarahan betul. Lol

Malam tu bawak mak pegi jumpa kawan dia dekat Hotel Concorde Shah Alam. Tu lain kali ah cite. Lol 


Dinda. Diana. Sakinah.

Take #1

Take #2


Group photo!



xx
Atika Sikun 

Labels: ,