Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
@fashionvaletcom
@mensphysiquemalaysia
@isiperutmy
VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· #AtikaWrites : Mens Physique Malaysia
· Breeze
· So....
· MWM 2015
· What If?
· Imigresen + Jumpstreet Trampoline Park, KL (FINALL...
· Pening
· Gigi
· At times like this.
· Saturdate @ Franco Malaysia, The Curve


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

My Sarah - Wall Climbing Date @ Putrajaya Extreme Park
Friday, March 20, 2015 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...






Dan dan terus MY Sarah gitu hahahaha 


Ini cerita two weeks back okay. Bertabahlah. HAHAHA 


Ceritanya begini
dah lama plan nak keluar dengan Sarah
last jumpa before SPM (kau mampooo?)
sebab Sarah ni budak pandai (suka hati la aku nak puji dia, lol) 
so dia dapat belajar dekat UiTM Shah Alam (takdek kaitan)
Kenal Sarah pun sebab Sarah ni friendly sangat okay
kengkadang masa kelas fizik kalau Ikmal takdek, I duduk sebelah dia
pastu tiru jawapan Maths
LOLOLOLOL 

bagus atika
memang pelajar contoh hahahahaha 


anyways, rupanya Sarah ni minat extreme sports 
tapi takdek geng sangat
Sarah ni kawan sekolah Naqib 
You know, Naqib the doctor? 
yang I stress sebab I rasa dia dah lupa gunting tu apa
bila tanya,
"this is my signature look" 
-_______________________- 
Hmm, apa-apa je la Naqib, as long as you're happy hahaha 


So, planning punya planning
decide nak pegi Putrajaya Extreme Park
bila google, okay not bad la kan 
terus plan 
sebab kereta I baru eksiden hari tu, mintak tolong Sarah amek 
and rupanya Sarah tinggal dekat RP jeeee 
like 5 minutes from ma houz yo


terus rasa boleh jadi BFF pasni
hahaha
the whole journey to the park was a bliss alhamdulillah
memang cerita dia I dgn Sarah bersembanggggg dalam kereta hilang rasa bosan 
hoho
dah sampai Putrajaya tu, pusing jugak la cari mana tempat tu
dengan berpandukan Google Maps, akhirnya sampai jugak 


First thing first kitaorang sewa kasut semua
lepas tu plan nak pakai harness bagai
tapi the instructor ada event pulak masa tu
so, we opted to climb the beginner wall

the last time i actually did wall climbing was 10 years back 
I even did Australian style wall climbing
13 years old Atika is already an adrenaline junkie HAHAHAHA 
anyways, time I buat ni, tetiba nervous nak mampos macam nak tampar diri sendiri lol
I rasa Sarah pun stress tengok I lol





Overall it was great la 
next time nak panjat the walls the behind me ni 
with guide from the instructor. wuwuwuw
sempat jugak sembang pasal perihal dunia
hehehe
(Naqib, did you choked on your food?! LOL)

Lepas tanya Baim where's good to eat, terus pecut pegi Bangi
ingatkan nak makan dekat sana
Keluar je dari simpang Putrajaya tu kan
Tetiba nampak IOI City Mall
since Sarah pun tak pernah pegi
I pun okay je kot 

Alhamdulillah parking senang gila nak dapat
lepas pusing punya pusing kan, 
decide nak lunch dekat Manhattan Fish Market
Overall it was delicious as always
I dengan Sarah dah macam bercinta masa tu
sebab penat punya pasal
Uwettt angat hahahaha 


I've known Sarah for years
since dari sekolah menengah
kenal pun zaman tuisyen 
dulu kan I acah-acah budak tuisyen
orang pegi tuisyen, aku pun nak pegi tuisyen
lepas tu terbongkang tido sebelah Ikmal
Ikmal pulak tambah lagi satu keje nak kejutkan aku 
HAHAHAHAHA mekaseh Ikmal, jasa mu ku kenang hahahaha


Lepas tu Sarah ni pun macam aku
jenis friendly main cakap hi dengan semua orang
Sarah amek accountancy dekat UiTM Shah Alam
Berzaman jugak la nak jumpa
dulu kekangan duit
pastu kekangan masa
last-last dapat jumpa gak <3 p="">


lepas lunch, solat apa semua
decide craving nak makan dip & dip
last makan last year dekat Bangsar
stress okay 
like, Bangsar branch tu kecik gila and panas 
lol
so, lepak situ sekejap then decide nak balik la kan


Masa ni KELAKAR gila okay
kitaorang cari kereta Sarah tak jumpa
serious tak tipu
dari suka suka gelak gelak terus rasa nak nangis
teka berapa lama kitaorang cari ?
DUA jam okay
DUA FREAKING HOURS
silapnya kitaorang tak amek gambar ke apa
orang dekat situ dah pelik nampak kitaorang 


I dah cakap dengan Sarah,
"Sarah, i takut la orang amek kereta you. camne kita nak balik ni?" *nada give up
Sarah muka pun naik stress
HAHAHAHA SORRY SARAH
dapat pulak bawak kawan macam aku ni ha
nasib kau la hahahaha 


Last-last kan
rupanya silap floor
masa security tu bawak kitaorang, I terus peluk the girl 
Ya Allah lega gila 
PANG sedas! dua-dua konpiden tu penting LOL
Singgah Petronas jap untuk solat Asar
dan akhirnya by 6:30ish sampai jugak rumah dengan selamat 
tapi sumpah lawak gila masa cari kereta tu
lepas ni kena lagi hati-hati la kan hehehehe


thanks for the wall-climbing-foodie date, Sarah! crazy love you! Muahs! :D 



Sarah omey omey <3 p="">





Dip & Dip.




Manhattan Fish Market. 






Climbing. 




zoom sebab nampak Atika macam semut.




Sarah comel.




The expert.



Another side.




Climbing ethics.




Walls. 


Prices as below: 

(credit: here)











toodles! x

Labels: , , ,