Atika Sikun




HI,
 photo 10991176_10204437005383065_8329704528899608462_n_zps4lskohdh.jpg


A

Sept 14th, 1992 | Selangor, MY
"we only see what we want to see."


VISITOR(S)
website counter



Recent Posts
· #3
· End of February
· Seriously, Universe?
· #Flydol2017
· What I Want To Do in 2017
· "Do we really need to to this?"
· 2016 - How It Went By
· Mad.
· USS Singapore Trip - April 2015
· Meeting Steve Cook


BLOGGER ARCHIVES



INSTAGRAM FEED
FOLLOWERS

default
Thursday, March 16, 2017 | Posted by Atika | 0 comment/s

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
I am in dilemma, guys. (eh, ada orang lagi ke dekat sini?)

Tak pernah aku jumpa lelaki secomplicated ni. Eeeeeee *rolls eyes* Tu la padan muka nak sangat kan? Tapi takpe, aku bagi peluang dekat diri aku ni (eceh) untuk tengok sejauh mana aku boleh tahan.

Tapi dah start sayang, so howwww?

So sekarang, kena relax chill a bit then baru boleh see how it goes. I do hope I tak buat dia menyampah ke apa :/ yikes!

Okay, selesai membebel part one.

Ni nak membebel jugak la, pasal Kaknyah. Until now we are still unsure on her wedding date. Like, hello??? korang nak ovary adik aku tu mereput ke apa??? It has been a year, and the wedding is not happening before December this year. So when ???? FTS. Orang nak buat benda baik pun delay for no apparent reason.

Ya, aku kakak yang stress. Kesian mak jugak sebab kawan-kawan dia asyik tanya "bila majlisnyaaaa?" (baca dalam nada makciks kg.com) tapi, inshaAllah semua tolong doakan ye, kawan-kawan.

But then, sebab semua orang kepochi pasal kaknyah, ramai kinda stop asking about when is MY turn. Which is a bliss tbh. Aku ni sibuk kumpul duit, buat duit sekarang untuk make sure that by the end of the year, my savings will be five figures haha!

I am currently redecorating my room sebab bilik kaknyah dah almooooooost ready. So, she's moving her shits soon (I hope). Meantime, I'm slowly doing spring cleaning again for all the bajus and pants yang memang dah tak pakai dah pun.

Alhamdulillah, Izzah gave her clothes for donation, but she gave me greenlight to sell em. So, I'm back on Carousell now herher. I also started cooking on weekends (if my mom / sister is away) so bangga kejap dengan pencapaian sendiri haha

I really need to learn on the condiments and their places at the kitchen. Hazab mengagau kalau taktau dekat mana luls so far, berjaya buat nasi guring dan juga ayam kicap. *lap air mata dramatic


Okay la, dah nak habis kerja dah. Esok-esok je lah sambung.


x
Atika

 

Labels: , ,